Customer service medewerker

Bent u op zoek naar geschikte medewerkers voor uw customer servicedesk? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Customer service medewerker inhuren

Een customer service medewerker is binnen organisaties verantwoordelijk voor zowel het fysieke (bijvoorbeeld receptie) als het telefonische klantcontact. Daarnaast beantwoord deze medewerker ook vragen en klachten per e-mail of via social media. De customer service medewerker heeft vaak een centrale rol binnen de organisatie, waarbij over het algemeen het behandelen van klachten de belangrijkste taak is.

De overige taken en criteria kunt u uiteraard bespreken met uw Student Inhuren contactpersoon. Deze contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor.

De laatste stap is dat u bepaalt met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie. Dit doet deze organisatie door veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Dit bedrijf bemiddelt en helpt op deze manier organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Het bedrijf richt zich op (de werving van) studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau. Student Inhuren stelt u (meestal) binnen een week aan een geschikte kandidaat voor, waarvan de beste match dan ook al meteen bij u aan het werk gaat.

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de customer service medewerker. U krijgt van de recruiter een lijst met kandidaten, waar u vervolgens de beste match uit kiest.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Digitaal platform Student Inhuren

Zodra u voor een kandidaat kiest, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform (zelf) de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op een aantal manieren een customer service medewerker inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de customer service medewerker direct bij u in dienst. Aangezien Student Inhuren officieel de werkgever blijft, loopt u geen werkgeversrisico.

Verantwoordelijkheden Customer Service Medewerker:

  • Het behandelen van klachten en vragen vanuit klanten;
  • De ondersteuning en dienstverlening aan bestaande klanten;
  • Het signaleren van bijvoorbeeld tekortkomingen in de dienstverlening en het initiëren van corrigerende maatregelen;
  • Informatie overdragen van en tussen afdelingen;
  • Het opstellen van rapportages over de dienstverlening aan klanten;
  • Het opstellen van offertes en deze afstemmen op de wensen van de klant
  • Het invoeren van orders en zorgdragen voor facturatie.