Zaterdaghulp

Bent u op korte termijn opzoek naar een zaterdaghulp? Bekijk de mogelijkheden bij student inhuren.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zaterdaghulp inhuren

Voor veel bedrijven is het lastig om personeel te vinden voor in het weekend. Vaak willen de reguliere werknemers vrij in het weekend. Hierbij kunnen de studenten van student inhuren helpen. Studenten zijn vaak net wat flexibeler dan reguliere werknemers. Studenten vallen dan ook vaak in als weekendhulp/zaterdaghulp. Nederland heeft een grote hoeveelheid studenten die beschikbaar zijn voor werk. Deze studenten willen vaak maar een paar dagen werken i.v.m. hun studie. Daarom is de zaterdag of de zondag een perfecte manier om toch nog te gaan werken.

Waar kunt u een zaterdaghulp voornamelijk voor inzetten?

Werkstudenten kunt u voornamelijk inzetten voor werkzaamheden binnen de zakelijke- en financiële dienstverlening: online marketing, ICT, sales en advocatuur. De meeste werkstudenten hebben een hoge opleiding gevolgd of zijn bijna klaar met een opleiding accountancy, bedrijfskunde, rechten, informatica, commerciële economie of bedrijfseconomie. Bent u op zoek naar een getalenteerde werkstudent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze contactpersonen. Dan kunnen wij u verder op weg helpen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Waarom zou u juist bij student inhuren een zaterdaghulp inhuren?

Student inhuren is gespecialiseerd in het inzetten van studenten bij bedrijven. Wij hebben al veel bedrijven mogen helpen bij het vinden van een zaterdaghulp/weekendhulp. Daarom weten wij precies wat er gevraagd kan worden bij soortgelijke aanvragen. Onze studenten zijn zorgvuldig gescreend. En ze zullen precies weten wat ze moeten doen.

over student inhuren

Onze naam geeft het eigenlijk al weg, maar bij ons kunt u (werk)studenten inhuren. Maar dit alleen zou ons tekort doen. We hebben een eigen vacaturebank waar studenten op honderden vacatures kunnen solliciteren. En daarnaast kunnen bedrijven ook nog een vacature bij ons plaatsen. Bedrijven kunnen ook nog kiezen om de werving uit te besteden. Dan zorgen wij ervoor dat we een getalenteerde werkstudent vinden voor u, daarnaast zorgen wij ook nog eens voor de uitbetaling van de werkstudent. Op deze unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Zaterdaghulp inhuren

Heeft Student inhuren per direct een zaterdaghulp beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een zaterdaghulp?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?