Werving en selectie

Student Inhuren heeft een professioneel werving- en selectieproces van getalenteerde kandidaten.

Offerte aanvragen

Wat is werving en selectie?

Werving en selectie is het proces waarbij u Student Inhuren inschakelt om voor u geschikte kandidaten te vinden. Zodra u kandidaten vanuit het proces besluit aan te nemen gaat de inhuur niet op uitzendbasis maar op vaste basis. Dat betekent dat de medewerker per direct bij u in dienst treedt. Student Inhuren rekent een vaste vergoeding voor het werven en selecteren van kandidaten.

Inhouse constructie

Bij de inhouse constructie komt een recruiter van Student Inhuren bij u op locatie kandidaten werven- en selecteren. Het voordeel hiervan is dat u direct de kandidaten kan leren kennen. Daarnaast worden er een aantal stappen overgeslagen zodat u veel sneller nieuwe medewerkers kan aannemen.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Binnen een week kandidaten voorgesteld.

Student Inhuren gaat aan de slag om voor u binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Inhouse constructie.

Maak vrijblijvend gebruik van de inhouse constructie en laat een recruiter van Student Inhuren bij u op locatie recruiten.

Werknemer direct vast in dienst.

Bij werving- en selectie profiteert u ervan dat de werknemer direct vast in dienst genomen kan worden.

Digitale werkwijze

Zodra u besluit u een student, afgestudeerde of young professional in te huren via Student Inhuren verloopt alles digitaal. Na inschrijving ontvangt u een eigen account waarin u aanvragen kunt doorgeven of opdrachten kan plaatsen. De urenverwerking, facturatie en administratie verloopt via ons platform. Hierdoor heeft u altijd duidelijk inzicht in wat de inhuur u precies kost. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid dat onze recruiters bij u op locatie de werving doen. Dit kan interessant zijn wanneer u op korte termijn een groot aantal extra medewerkers nodig heeft.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen