Werkstudent Zwolle

Op zoek naar een getalenteerde werkstudent in de omgeving van Zwolle? Bekijk het aanbod, de tarieven en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Werkstudent Zwolle

Student Inhuren helpt bedrijven bij het vinden van potentiële vaste werknemers in de vorm van werkstudenten. Dit doen wij in de regio van Zwolle voor bedrijven die op zoek zijn naar getalenteerde werknemers die potentiële vast werknemers kunnen worden op de langere termijn. De meeste werkstudenten gaan aan de slag bij bedrijven in de IT, juridische of financiële sector. Banken, verzekeraars, accountancy kantoren en juridische bedrijven behoren tot onze kring van opdrachtgevers.

Gemiddelde inhuur per week van een werkstudent

Gemiddeld worden werkstudenten 24 uur per week ingehuurd door onze opdrachtgevers. Sommige werkstudenten zijn in een afrondende fase van hun studie waardoor ze 5 dagen per week beschikbaar zijn. Andere werkstudenten zijn nog volop met hun studie bezig waardoor ze soms maar 12 uur per week beschikbaar zijn.

Wat studeert een werkstudent?

De meeste werkstudenten volgen een studie in de richting van bedrijfseconomie, accountancy, bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, fiscaal recht en informatie of IT-management. Voor bedrijven zijn werkstudenten een gelegenheid om op een zeer flexibele en vrijblijvende manier potentiële talentvolle werknemers te vinden.

Wat is het tarief van een werkstudent?

Het tarief van een werkstudent in Zwolle hangt sterk af van de opleiding, werkervaring en het aanbod in de omgeving. Het gemiddelde tarief van een werkstudent ligt tussen de €20,- en €25,- per uur. Eén van onze contactpersonen kan u een voorstel doen aan de hand van de gewenste werkzaamheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent de tarieven van een werkstudent.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters.

U kunt vrijblijvend de vacature van een werkstudent in Zwolle bespreken met één van onze contactpersonen. Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Op korte termijn een geschikte kandidaat.

Nadat u een aanvraag heeft ingediend, gaan wij direct voor u aan de slag. De recruiters bij Student Inhuren streven er altijd naar om op binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde en gemotiveerde werkstudenten.

De werkstudenten van Student Inhuren zijn getalenteerd en beschikken over een gemiddeld hoger niveau dan de meeste studenten.

Werkstudenten in Zwolle en door heel Nederland

Naast dat u een werkstudent in Zwolle en omgeving kan inhuren, kunt u ook op veel andere plekken in Nederland een werkstudent inhuren. De meeste werkstudenten van Student Inhuren zijn actief in grote steden zoals Amsterdam en Den Haag. Bekijk hieronder alle steden waar u een werkstudent kan inhuren:

Waarvoor werkstudenten inhuren?

  • Fiscale en accountancy vacatures.
  • ICT en development vacatures.
  • Technische vacatures.
  • Human resources vacatures.
  • Juridische vacatures