Werkstudent Schiphol

Student Inhuren helpt bedrijven binnen Nederland aan een werkstudent rechten voor een vast uurtarief.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent Schiphol?

Een werkstudent Schiphol is een student aan het hbo of wo die beschikbaar is voor werk op Schiphol.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werkstudenten Schiphol werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde rechten studenten zelf op.

Werving uit laten besteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde werkstudent en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Schiphol inhuren

Bent u op zoek naar werkstudenten die op Schiphol kunnen werken? Dan bent u bij Student Inhuren aan het juiste adres. De studenten die u bij ons kunt inhuren volgen een hbo of wo studie van de financiele sector tot aan de ict sector. Hierdoor zijn onze werkstudenten gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Een ander voordeel wat erbij komt kijken is dat de werkstudenten vaak flexibel inzetbaar zijn, ze zijn namelijk naast hun studie voor tussen de 12 en 24 uur per week beschikbaar. Op Schiphol zijn er natuurlijk veel uiteenlopende functies, maar via Student Inhuren zal u zeker de geschikte studenten voor de betreffende functies treffen.

 

Aanmelden als werkgever

Als u ook wilt samenwerken met een werkstudent op Schiphol, dan kunt u u aanmelden als werkgever via het aanmeldformulier. Hier vult u uw naam, bedrijfsnaam, contactgegevens en een korte beschrijving van het werk in. Na het aanmelden, streven wij ernaar om binnen een week al één of meerdere werkstudenten aan uw bedrijf te koppelen. Als u vragen heeft de aanmeldprocedure of graag meer informatie over het inhuren van werkstudenten wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Werkstudenten Schiphol breed inzetbaar

De werkstudenten die u via Student Inhuren inhuurt, zijn breed inzetbaar. Dankzij de vele uiteenlopende studies die de werkstudenten volgen, kunt u voor verschillende vakgebieden en functies, studenten inhuren. Een werkstudent Schiphol kan bijvoorbeeld ingezet worden als heftruck chauffeur, maar ook als logistiek medewerker of als schoonmaker.

 

Vacature plaatsen

U kunt ervoor kiezen om vacatures te plaatsen op onze website. Bij het plaatsen van een vacature heeft u het gehele recruitment proces zelf in controle. De eerste stap is het maken van een account, vervolgens kunt u de vacature plaatsen, dit duurt slechts enkele minuten en daarna is het afwachten op reacties. Nadat er op de vacature is gereageerd, ontvangt u van ons meteen een e-mail en vervolgens kunt u via ons platform de gegevens van de sollicitant inzien. Na het plaatsen van een vacature staat hij 30 dagen online en zal hij overal zichtbaar zijn.

Student Inhuren

Student Inhuren is bemiddelaar én specialist op de Nederlandse arbeidsmark. Dankzij onze unieke werkwijze, eigen software en systemen richten wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van komende decennia. Bent u op zoek naar een werkstudent Schiphol of andere werkstudenten voor in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en al uw vragen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Werkstudent Schiphol inhuren

Wat is een werkstudent?

Hoeveel kost het om een werkstudent Schiphol in te huren?

Heeft Student Inhuren, werkstudenten door het hele land?