Werkstudent Leiden

Een talentvolle & inspirerende werkstudent die zorgt voor een mooie bijdrage aan uw beleid. Of parttime ondersteunende werkzaamheden uitbesteden?

Offerte aanvragen

Werkstudent Leiden

Een werkstudent is voor veel bedrijven tegenwoordig een goede aanwinst; voornamelijk in tijden van drukte en de vakantieperiode. Veel bedrijven zetten parttime een werkstudent in om gaten in de planning op te vullen of om de werkdruk te verlichten bij vaste werknemers. Naast dat een werkstudent parttime inzetbaar is, is hij of zij talentvol en is er behoefte aan werkervaring. In de omgeving van Leiden kunt u bijvoorbeeld denken aan studenten van de Universiteit Leiden of Hogeschool Leiden.

Taken & verantwoordelijkheden werkstudent Leiden

Een werkstudent Leiden volgt een studie op het gebied van Bedrijfskunde, Economie, Recht of ICT. Een werkstudent beschikt altijd over een gedegen hbo of universitair denk- en werkniveau. U kunt hierbij denken aan taken verantwoordelijkheden zoals:
  • Is per week zo’n 8 tot 24 uur flexibel inzetbaar;
  • Levert een waardevolle bijdrage binnen een team;
  • Heeft tijd en behoefte om werkervaring op te doen;
  • Beschikt over een hoger niveau dan de gemiddelde student;
  • Ondersteunt medewerkers in ICT-, economische of bijvoorbeeld juridische werkzaamheden.

Voordelen inhuren werkstudent Leiden

Een werkstudent inhuren via Student Inhuren is relatief simpel en biedt vele voordelen voor beide partijen. Zo biedt u een getalenteerde student van een hbo- of wo-opleiding de kans om binnen een organisatie werk te verrichten in de vorm van een bijbaan. Aangezien een werkstudent naast zijn of haar studie werkt, kunt u denken aan zo’n 8 tot 24 uur per week. Geef gemakkelijk taken uit handen, vergaar nieuwe inzichten van buitenaf of vul alle gaten in de planning. De werkstudent krijgt de kans om te laten zien dat zijn of haar kennis ook in de praktijk toepasbaar is.

Wat kost een werkstudent?

De kosten van een werkstudent zijn afhankelijk van het opleidingsniveau van de student. Daarnaast zijn de kosten ook afhankelijk van de branche waarbinnen u een werkstudent inhuurt. Voor alle informatie omtrent de kosten van een werkstudent Leiden kunt u een tarief aanvragen. U krijgt dan een voorstel op basis van uw aanvraag.

Neem contact met ons op!

Meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden, de tarieven en de werkwijze van Student Inhuren? Neem contact op met één van onze specialisten. Onze specialisten staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist