Werkstudent Notariaat

Op zoek naar een rechten werkstudent? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent Notariaat inhuren 

Een werkstudent Notariaat is een student aan het hbo of wo die rechtsgeleerdheid studeert, in de richting van notarieel recht. Deze student zal dus naast zijn/ haar studie voor tussen de 12 en 24 uur werkzaam zijn bij een notariaat. Een werkstudent notariaat kan zich binnen uw organisatie richten op het helpen van mensen om tot bepaalde rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. De student kan ondersteuning bieden bij het opstellen van bijvoorbeeld samenlevingscontracten en koopovereenkomsten.  

 

Waarom is het handig om een werkstudent Notariaat in te huren?  

U doet er goed aan om een werkstudent notariaat in te huren, dit zijn meestal leergierige en flexibele werknemers. De werkstudent is een ideale aanvulling binnen uw bedrijf. Studenten volgen naast hun baan ook nog een studie, waardoor ze geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en zichzelf beschikbaar stellen in de avonden en weekenden. Daarnaast kunt u ze in de meeste gevallen ook flexibel inzetten, ze willen zoveel mogelijk kennis vergaren en ervaring opdoen en daarom is het voor hen ook handig om verschillende taken uit te voeren.  

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Rechtsgeleerdheid student  

De werkstudenten notariaat zijn bezig met de studie rechten op het hbo of de studie rechtsgeleerdheid op het wo. De werkstudenten die wij inzetten bij bedrijven, zijn al ouderejaars studenten of studenten met ervaring binnen het vakgebied.  

 

Over student inhuren  

Wij zijn een modern en betrouwbaar bemiddelingsbureau tussen student, young professional of zelfs ervaren medewerker en werkgever. Wij helpen u als bedrijf graag aan geschikte werknemers, die zeker van waarde kunnen zijn voor uw organisatie. Het wervingsproces speelt hier een grote en belangrijke rol in, de studenten die wij koppelen aan uw bedrijf, zijn met zorg uitgekozen en sluiten goed aan bij de bedrijfscultuur. Daarnaast werken wij met planningssystemen, waardoor wij u altijd aan flexibele kandidaten voorstellen. U hoeft de werkstudent enkel in te huren wanneer het u uitkomt.  

 

 

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Werkstudent Notariaat inhuren

Heeft Student inhuren per direct een werkstudent notariaat beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat kost het inhuren van een werkstudent notariaat?