Nijmegen

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Nijmegen? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent inhuren Nijmegen

In Nijmegen studeren meer dan 40.000 studenten. Daarmee is Nijmegen toch echt een studentenstad. Veel van deze studenten zijn opzoek naar een bijpassende (bij)baan. Werkstudenten willen naast het studeren dus ook ervaring opdoen. U kunt voor elke richting een werkstudent inhuren. Bedrijven huren door heel Nederland werkstudenten in bij Student Inhuren. Wij zetten dagelijks werkstudenten in die werk verrichten in de bouw, logistiek, en de administratieve/ financiële dienstverlening. Het ligt er maar net aan waar u als bedrijf naar opzoek bent.

Waarom zijn werkstudenten zo cruciaal voor uw onderneming?

Werkstudenten hebben vaal veel kennis binnen zijn of haar vakgebied. Ze hebben dagelijks op school met de stof te maken. En ze kunnen niet wachten om het ook echt toe te passen in de praktijk. Ze beschikken vaak over de meest recente kennis, en dit kan tot nieuwe inzichten leiden voor uw bedrijf. Werkstudenten hebben een uitstekende kennis van de online wereld. Daarnaast is het werven en selecteren van werkstudenten een perfecte manier om een uitstekende werknemer te vinden. Zo kunt u makkelijk aan goed betrouwbaar personeel komen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Een werkstudent is in veel gevallen goedkoper dan een normale werknemer. Werkstudenten hebben een stuk minder ervaring, en ze zijn natuurlijk veel jonger dan normale werknemers. Als u wilt weten hoeveel een werkstudent precies kost, dan kunt u het best een gratis offerte aanvragen. De ervaring, kennis en de leeftijd van de werkstudent bepalen de kosten voor het inhuren van een werkstudent.

Over Student Inhuren

Student Inhuren focust zich natuurlijk op studenten, en op bedrijven die naar werkstudenten opzoek zijn. Voor de studenten hebben we een eigen vacaturebank waar ze op vacatures kunnen solliciteren. En bedrijven hebben bij ons 2 opties. Ze kunnen bij ons een vacature plaatsen of ze kunnen de werving uitbesteden. Dan zorgen wij voor een getalenteerde werkstudent, en de uitbetaling hiervan.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Nijmegen inhuren

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Heeft student inhuren overal in Nederland werkstudenten beschikbaar?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?