Almere

Op zoek naar een werkstudent in de omgeving van Almere? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Student Inhuren

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkstudent inhuren Almere

In Almere studeren zo'n 4500 studenten. En deze studenten willen een leuke bijpassende (bijbaan). Deze werkstudenten zijn nog bezig met hun studie of ze zijn net afgestudeerd. Werkstudenten hebben veel kennis binnen een bepaald vakgebied. U kunt voor allerlei soorten werkstudenten terecht bij Student Inhuren. Wij zetten dagelijks werkstudenten in die werk verrichten in de bouw, logistiek, en de administratieve/ financiële dienstverlening. Het ligt er maar net aan waar u als bedrijf naar opzoek bent.

Waarom zijn werkstudenten zo cruciaal voor uw onderneming?

Werkstudenten hebben dus veel kennis binnen een bepaald vakgebied. Ze leren vaak de meest recente kennis die er beschikbaar is. Daarnaast zijn werkstudenten erg nieuwsgierig en vinden ze het leuk om ervaring op te doen bij een echte onderneming. Werkstudenten hebben 9 van de 10 keer een betere kennis van de digitale wereld, dan een normale werknemer. Het werven en selecteren van werkstudenten is een ideale manier om getalenteerde werknemers te vinden. Vaak willen studenten bij een groot bekend bedrijf werken en hierdoor lopen de kleinere bedrijven getalenteerde studenten mis. Daarom is het zo belangrijk om zo snel mogelijk te beginnen aan het werven van getalenteerde studenten.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Een werkstudent is in veel gevallen goedkoper dan een normale werknemer. Werkstudenten hebben een stuk minder ervaring, en ze zijn natuurlijk veel jonger dan normale werknemers. Als u wilt weten hoeveel een werkstudent precies kost, dan kunt u het best een gratis offerte aanvragen. De ervaring, kennis en de leeftijd van de werkstudent bepalen de kosten voor het inhuren van een werkstudent.

Over Student Inhuren

Student Inhuren focust zich natuurlijk op studenten, en op bedrijven die naar werkstudenten opzoek zijn. Voor de studenten hebben we een eigen vacaturebank waar ze op vacatures kunnen solliciteren. En bedrijven hebben bij ons 2 opties. Ze kunnen bij ons een vacature plaatsen of ze kunnen de werving uitbesteden. Dan zorgen wij voor een getalenteerde werkstudent, en de uitbetaling hiervan.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Almere inhuren

Heeft student inhuren overal in Nederland werkstudenten beschikbaar?

Wat als ik een Engelstalige of internationale werkstudent nodig heb?

Wij hebben op korte termijn meerdere werkstudenten nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?