web developer

Bent u op zoek naar een getalenteerde web developer? Bij Student Inhuren stellen wij u zo snel mogelijk een geschikte kandidaat voor.

Offerte aanvragen

Webdeveloper vanaf hbo niveau

Student Inhuren helpt u bij het vinden van parttime of fulltime webdevelopers vanaf hbo niveau.

Specialisatie.

Dankzij onze kennis en ervaring, stellen wij u op korte termijn voor aan getalenteerde werkstudenten die als webdeveloper aan de slag willen..

Geen werkgeversrisico's.

U huurt de web developer in via Student Inhuren. Hierdoor loopt u geen werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen, indien gewenst, de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar om u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Web developer inhuren

Bent u als onderneming toe aan een nieuwe website, omdat de oude website om wat voor reden dan ook niet meer voldoet? U kunt gebruik maken van een duur reclamebureau, maar u kunt er ook voor kiezen een gemotiveerde werkstudent in te huren. Deze web developer zal het hele proces dat komt kijken bij het maken van een website voor zijn rekening nemen. Dat levert u een kwalitatief uitstekende en mooi ogende website voor u op. U kunt ook webdesigners inhuren bij Student Inhuren

Getalenteerde kandidaten

Eén van onze web developers inhuren betekent in feite dat u een website van topkwaliteit in huis haalt. Er zijn meerdere succesfactoren die een website een goede website maken. De website moet uiteraard goed in elkaar zitten, soepel draaien, stabiel zijn en goed vindbaar zijn. Daarnaast moet de website er mooi uitzien. Wij selecteren alleen de beste web developers, zodat u verzekerd bent van een topwebsite.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Expertises

Wij hebben werkstudenten in ons netwerk die onder andere de volgende expertises hebben:

Programmeertalen:

HTML5, CSS, Javascript, JQuery, en SVN (versie controle).

Grafische programma’s:

Illustrator en Photoshop.

Frameworks:

RequireJS, JQuery, SASS en Grunt.

Mocht u nog andere eisen en wensen hebben, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan voor u op zoek naar de kandidaat die daaraan voldoet.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over web developer inhuren

Wat kost het inhuren van een web developer

Wij hebben op korte termijn meerdere web developers nodig. Is dat mogelijk?

Voor welke werkzaamheden kan ik een web developer inhuren?

Wat als ik een Engelstalige of internationale web developer nodig heb?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?