wat verdient uitzendbureau op uitzendkracht

Wilt u graag weten wat een uitzendbureau verdient op een uitzendkracht?

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Werkstudent inhuren? Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan een getalenteerde werkstudent voor een vast tarief per uur. Student inhuren kan snel schakelen om op korte termijn personeel in te zetten.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een uitzendkracht?

Een uitzendkracht is een medewerker die op flexibele basis in dienst is bij een uitzendbureau. De uitzendkracht werkt vervolgens bij de opdrachtgever van het uitzendbureau. Er is dus geen directe werkgeversverhouding tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht.

Uitzendkrachten van Student Inhuren

Student Inhuren werkt volgens de regels van de NBBU cao. De NBBU staat voor de Nederlandse Bond van Bemiddelingsbureaus en uitzendorganisaties. Dankzij de NBBU kunnen uitzendbureaus uitzendkrachten in dienst nemen en ‘’uitzenden’’ aan hun opdrachtgevers.

Wanneer u een uitzendkracht inhuurt via Student Inhuren werkt de uitzendkracht volgens het fase systeem van de NBBU. Waar dit simpelweg op neerkomt is dat u de eerste 78 weken een uitzendkracht 100% flexibel kunt inhuren. Dit noemen wij ook wel Fase 1 en 2 van de NBBU. Het voordeel hiervan is dat u in ieder geval de eerste anderhalf jaar geen enkele inhuur verplichting heeft.

Na deze periode gaat de uitzendkracht naar Fase 3. Deze laatste fase laten wij voor nu buiten beschouwing. De reden hiervan is dat 95% van de uitzendkrachten van Student Inhuren na anderhalf jaar in dienst zijn getreden bij hun opdrachtgever.

Deze mogelijkheid is er namelijk na 1040 gewerkte uren.

Wat kost een uitzendkracht via Student Inhuren?

Student Inhuren bemiddelt voornamelijk uitzendkrachten in de zakelijke dienstverlening en logistiek. Voor andere sectoren moeten wij u vragen contact met ons op te nemen. In deze sectoren zijn er een aantal vaste tarieven die wij hanteren voor de inhuur van personeel.

Vaste tarieven zijn niet altijd de juiste uitdrukking. Uitzendtarieven zijn namelijk afhankelijk van de bruto uurlonen, werkgeverskosten en secundaire arbeidsvergoedingen van de uitzendkracht.

Student Inhuren hanteert een minimale omrekeningsfactor van 2,1 * het bruto uurloon van de uitzendkracht.

Stel u wilt een parttime receptioniste inhuren. Vervolgens krijgt u vanuit Student Inhuren meerdere receptionistes voorgesteld. Nadat u een receptioniste besluit aan te nemen kunt u zelf het tarief berekenen op basis van de omrekeningsfactor.

De receptioniste zou op basis van de loonschaal van uw eigen cao een bruto uurloon moeten verdienen van €12,50 per uur.

Op basis van de omrekeningsfactor van 2,1 zou het tarief dan €12,50 * 2,1 = €26,25 per uur exclusief 21% btw, reiskosten, onkostenvergoedingen en toeslagen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat verdient Student Inhuren in dit geval?

Het verdienmodel van een uitzendbureau (in dit geval Student Inhuren) is het verschil tussen alle werkgeverskosten en het inhuur tarief op basis van de omrekeningsfactor.

Tot de werkgeverskosten behoren de reserveringen, premies, verzekeringen en eventuele toeslagen.

Is een uitzendkracht duurder dan een reguliere medewerker?

Dit is een goede vraag. Het antwoord hierop is dat het ervan afhangt wat u voor de uitzendkracht betaalt en wat de omrekeningsfactor is. Bij een hoge omrekeningsfactor kunt u met een uitzendkracht duurder uit zijn dan met een reguliere werknemer. Dit is vaak het geval wanneer de omrekeningsfactor uitkomt boven de 2,3.

Echter is de keuze voor uitzendkrachten vaak niet zozeer op basis van tarieven maar op basis van het werkgeversrisico. In het geval van uitzendkrachten bent u niet aansprakelijk bij ziekte, uitval of verlof. Deze (hoge) extra kosten komen namelijk allemaal voor Student Inhuren.

Wij hebben meerdere uitzendkrachten direct klaarstaan in de volgende sectoren.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over wat verdient uitzendbureau op uitzendkracht inhuren

Op welke cao heeft een uitzendkracht recht?

In welke sectoren kan ik een uitzendkracht in dienst nemen?

Is een uitzendkracht hetzelfde als een oproepkracht?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Hoe gaat student-inhuren te werk?