Wat is een vacaturebank?

De laatste tijd zijn er steeds meer platformen en websites waar je een vacature op kan plaatsen. Door dit grote aanbod zie je misschien door de bomen het bos niet meer.

Vacaturebanken

Een vacaturebank is niks minder dan een platform of (bank) waar je een vacature aan kan bieden als werkgever. Het is dus een database met heel veel verschillende soorten vacatures. Potentiƫle werknemers kunnen op deze vacatures reageren. Dit kunnen ze bijvoorbeeld doen door een CV achter te laten. Als je een vacature plaatst kan je het sollicitatieproces zelf gaan regelen of je kan het sollicitatieproces overlaten aan de vacaturebank.

Grote vacaturebanken

Bij het zoeken naar een vacaturebank is het belangrijk om te weten waar u naar op zoek bent. Gaat u voor kwaliteit of kwantiteit? Bij grote vacaturebanken komen er een hoop sollicitaties binnen. Het filteren van goede en minder goede sollicitaties kost veel tijd en moeite. Daarom zijn grote vacaturebanken niet altijd geschikt als u naar een kwalitatief goede werknemer zoekt. Vaak moet je ook bij een grote vacaturebank per click betalen, maar vele sollicitaties zijn niet serieus. Dus je betaalt voor nietszeggende sollicitaties.

Kleinere vacaturebanken

Bij kleinere vacaturebanken krijg je minder sollicitaties binnen, maar de kwaliteit ligt gemiddeld hoger dan bij een grote vacaturebank. Dit komt omdat kleinere vacaturebanken vaak specifieker zijn. Kijk bijvoorbeeld naar student inhuren. Je weet meteen wat je kan verwachten van student inhuren. Sollicitanten boven de 40 zullen waarschijnlijk niet reageren op een vacature bij Student-inhuren.nl.

Wat doet Student Inhuren?

Student Inhuren is een betrouwbaar bemiddelingsbureau tussen student, young professional of ervaren medewerker en werkgever. Wij zorgen ervoor dat we u de beste studenten leveren. Het wervings- en selectieproces speelt een grote factor hierin. Wij vinden de studenten die aansluiten bij uw bedrijfscultuur. Verder werken wij met planningssystemen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd flexibele kandidaten paraat hebben voor u. U hoeft ze alleen in te huren wanneer het u uitkomt. Aarzel niet en vraag eenvoudig nog een offerte aan! Of neem contact met ons op!

Student Inhuren vacaturebank

Student inhuren heeft zijn eigen vacaturebank. Hier kunt u eenvoudig en snel een vacature plaatsen. De vacaturebank van student inhuren kent vele voordelen. De belangrijkste voordelen zijn:

  • Ongelimiteerd aantal sollicitaties
  • Uw vacature onder de aandacht in onze database
  • Ontvang sollicitaties direct per e-mail
  • Bekijk direct het cv en profiel
  • Uw eigen logo bij vacature
  • Uw vacaturetekst wordt gecheckt en eventueel verbeterd

Heb je vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op met onze accountmanager

Kevin van Wijk

Accountmanager
0854881120
Kevin@studentinhuren.nl

Ook interessant voor jou:

CV voorbeelden student
Lees meer
Salarisonderhandelingen
Lees meer
Hoeveel uur mag een student werken?
Lees meer
Leukste studentsteden Europa
Lees meer