wat is een omrekeningsfactor

Lees hieronder wat een omrekeningsfactor is.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit is een omrekeningsfactor

Een omrekeningsfactor is een manier om het tarief voor een uitzendkracht te berekenen. Een omrekeningsfactor is een percentage uitgedrukt in een getal. Met deze omrekeningsfactor kan men op basis van het bruto uurloon van de uitzendkracht een uitzendtarief bepalen.

Een omrekeningsfactor kan uiteenlopen tussen de 1,65 (in het geval van payroll) tot 2,4 (in het geval van gespecialiseerde medewerkers).

Voorbeeld omrekeningsfactor

Stel u heeft een vacature open staan voor een administratief medewerker. Het bruto uurloon dat u voor een administratief medewerker wilt betalen is tien euro per uur. U krijgt via een uitzendbureau (zoals Student Inhuren) meerdere geschikte kandidaten voorgesteld. U besluit één van deze kandidaten als uitzendkracht in te huren. Het uitzendbureau heeft met u een omrekeningsfactor van 2,0 afgesproken.

Het tarief dat u dan gaat betalen voor de uitzendkracht is €10,00 * 2,0 = €20,00 per uur exclusief 21% btw.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Waarom een omrekeningsfactor?

Uitzendbureaus en bemiddelaars hanteren een omrekeningsfactor omdat er binnen een organisatie voor functies meerdere salarisschalen zijn. Het salaris dat bijvoorbeeld een receptioniste zou verdienen is afhankelijk van de ervaring, gevraagde skills en eventuele toeslagen voor nachtwerk.

Door de variëteit in het salaris is het voor de meeste bemiddelaars en Student Inhuren om niet mogelijk om vaste tarieven voor te stellen. Met een omrekeningsfactor weet u echter altijd wat u gaat betalen voor een mogelijk in te huren medewerker.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over wat is een omrekeningsfactor inhuren

Is personeel via een uitzendbureau duurder?

Welke kosten zijn er in het uitzendtarief verwerkt?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?