wat is een inhuurkracht

Lees hieronder wat een inhuurkracht is.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een inhuurkracht?

Een inhuurkracht is een werknemer die op flexibele basis wordt ingehuurd door een bedrijf bij Student Inhuren. Inhuurkrachten zijn op flexibele basis in dienst bij Student Inhuren. Wij hanteren weekcontracten zonder uitzendbeding bij het uitzenden van inhuurkrachten. Hierbij hanteren wij de regels van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

In welke gevallen inhuurkrachten?

Er zijn een aantal gevallen waarin bedrijven voor inhuurkrachten kiezen. De bekendste reden is dat bedrijven voor tijdelijke werkzaamheden iemand nodig hebben. Het is dan makkelijk hiervoor Student Inhuren in te schakelen. Student Inhuren zorgt dan dat er inhuurkrachten zijn die de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Een tweede geval waarin bedrijven voor inhuurkrachten kiezen is vanwege risicoverdeling. Een bedrijf met honderd medewerkers maakt het soms mee dat er een aantal grote projecten wegvallen waardoor er voor veel werknemers geen werk meer is. Contracten met inhuurkrachten kunnen dan direct worden stopgezet. Zodat het aantal werknemers kan meebewegen met de beschikbare projecten.

Een derde geval is waarin een bedrijf simpelweg zijn medewerkers niet zelf weet te vinden. Student Inhuren werft dan de krachten voor de werkzaamheden. De onderneming kan dan bijvoorbeeld na 1040 gewerkte uren de kandidaten overnemen naar de eigen organisatie.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over wat is een inhuurkracht inhuren

Is een inhuurkracht hetzelfde als een oproepkracht?

Op welke cao heeft een inhuurkracht recht?

In welke sectoren kan ik een inhuurkracht in dienst nemen?

Is een inhuurkracht hetzelfde als een uitzendkracht?

Hoe gaat student-inhuren te werk?