Vulploegmedewerker

Bent u op korte termijn opzoek naar een vulploegmedewerker? Wij bieden hardwerkende vulploegmedewerkers door heel Nederland.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Heeft u per direct een vulploegmedewerker nodig? Dankzij de grote pool aan flexibele vulploegmedewerkers kunnen wij bijna altijd op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) een vulploegmedewerker inzetten. Na de aanvraag van informatie neemt een van onze medewerkers contact met u op om te kijken of wij per direct een vulploegmedewerker kunnen inzetten. Indien wij u verder kunnen helpen ontvangt u een vrijblijvend voorstel

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vulploegmedewerker inhuren?

De belangrijkste taak van een vulploegmedewerker is het vullen van de schappen. Daarnaast moet een vulploegmedewerker helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens. Bij het vullen van de schappen kan de student de FIFO methode hanteren. Een vulploegmedewerker heeft ook andere taken zoals het legen van de flessenband, het halen van winkelwagens en het klaarmaken van de retourleveringen.

De ideale vulploegmedewerker

Bij onze vulploegmedewerkers staat de klant altijd centraal. Ze gaan dus heel klantgericht te werk. Daarbij werken onze vulploegmedewerkers snel door en zijn ze erg accuraat. Het is daarbij handig om sociaal en communicatief vaardig te zijn. Dit zijn eigenschappen waar wij onze vulploegmedewerkers op screenen. Heeft u nog andere eisen die u verwacht bij een vulploegmedewerker? Bespreek dit gerust met de specialist, zodat wij de beste profielen voor u kunnen selecteren.

Voor wie werken wij?

Student inhuren levert flexibele vulploegmedewerkers aan supermarkten en winkels door heel Nederland. Dit kan voor een bepaalde tijd zijn of voor een langere tijd. U heeft zelf de vrijheid om te bepalen hoelang u een vulploegmedewerker in dienst wenst te nemen.

 

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over student inhuren

Uw bedrijf loopt geen werkgeversrisico, omdat de vulploegmedewerkers in dienst zijn bij Student Inhuren. Student Inhuren zorgt voor de afdracht van verzekeringen, premies en belastingen. Uiteindelijk is het Student Inhuren die de werknemers uitbetaald. We werken met uitgebreide planningssystemen. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer u de student nodig heeft. Als dit alleen op de rustige momenten is, bent u niet verplicht om een student in te huren.

Op korte termijn meerdere vulploegmedewerkers nodig?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u op korte termijn (binnen 1-5 werkdagen) meerdere vulploegmedewerkers nodig heeft. Bij feestdagen komt er veel meer vracht binnen, en hiervoor is veel personeel nodig. Dit geldt hetzelfde als bij de opening van een nieuwe supermarkt. Bij student inhuren hebben wij meerdere vulploegmedewerkers beschikbaar die u kunt inhuren. Neem voor meer informatie contact op via 085 448 11 20. 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Vulploegmedewerker inhuren

Wat kost het inhuren van een vulploegmedewerker?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat is de opzegtermijn bij een samenwerking met student-inhuren?

Wat als een vulploegmedewerker niet naar behoren functioneert?