Vacature voor studenten plaatsen

Vacature plaatsen

Bij heel veel vacaturebanken/uitzendbureaus kunnen bedrijven een vacature voor studenten plaatsen. Maar als je zomaar ergens een vacature plaatst kan het weggegooid geld zijn. Bij de grote vacaturebanken krijg je natuurlijk meer reacties dan wanneer je een vacature plaatst bij een kleinere vacaturebank. Al krijg je meer reacties dan zou je dus denken dat je sneller bij de ideale student uitkomt. Maar uit de praktijk blijkt dit vaak niet. Bijna iedere sector heeft een specifieke niche-vacaturebank die kwalitatief erg goed is. Zo krijg je dus kwaliteit in plaats van kwantiteit. Daarnaast betekenen meer reacties vaak ook dat er meer tijd nodig is. Elke sollicitatie moet natuurlijk nauwkeurig doorgenomen worden. En dit betekent niet dat je dan kwalitatief betere sollicitatie krijgt.

Wat is een vacaturebank?

Een vacaturebank is niks minder dan een platform of (bank) waar je een vacature aan kan bieden als werkgever. Het is dus een database met heel veel verschillende soorten vacatures. Potentiële werknemers kunnen op deze vacatures reageren. Dit kunnen ze bijvoorbeeld doen door een CV achter te laten. Als je een vacature plaatst kan je het sollicitatieproces zelf gaan regelen of je kan het sollicitatieproces overlaten aan de vacaturebank. Bij Student-inhuren kan je ook een vacature voor studenten plaatsen.

Specifieke vacaturebanken

Bij een minder grote vacaturebank krijg je minder sollicitaties binnen, maar de kwaliteit ligt gemiddeld net wat hoger dan bij een wat grotere vacaturebank. De reden hiervoor is omdat minder grote vacaturebanken vaak veel specifieker zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de vacaturebank van student inhuren. Je weet meteen wat je kan verwachten als je een vacature plaatst bij student inhuren. Oudere sollicitanten zullen waarschijnlijk niet zo snel reageren op een vacature bij Student-inhuren.nl.

Vacature plaatsen bij Student Inhuren

Bij Student Inhuren kan je ook een vacature plaatsen. Hier kunt u eenvoudig en snel een vacature plaatsen. Bij Student Inhuren kan je gebruik maken van een PRO vacature. Deze PRO vacature kent vele voordelen:

  • Uw vacature onder de aandacht in onze database
  • Ontvang sollicitaties direct per e-mail
  • Bekijk direct het cv en profiel
  • Uw eigen logo bij vacature
  • Uw vacaturetekst wordt gecheckt en eventueel verbeterd

Over ons

Wil jij een vacature voor studenten plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Student Inhuren is een moderne bemiddelaar én specialist op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met eigen systemen, software en een unieke werkwijze focussen wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia. Bij Student Inhuren kunt u kiezen tussen ”De werving uitbesteden” en ”Zelf werven”. Als u zelf wilt werven kunt dus eenvoudig een vacature plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om de werving uit te besteden. Student Inhuren werkt met een wervings- en selectieproces. Wij zorgen ervoor dat we de beste kandidaat vinden voor uw bedrijf. Dit doen wij onder andere door het kijken naar uw bedrijfscultuur. Daarnaast kijken we ook naar de uitstraling, motivatie en kenmerken van onze kandidaten. U kunt daar altijd een offerte voor aanvragen.

Heb je vragen of hulp nodig?

Neem direct contact op met onze accountmanager

Rafael Tis

Recruiter
06 27231017
support@student-inhuren.nl

Ook interessant voor jou:

Een goede wervingsstrategie voor bedrijven
Lees meer
Het belang van een prettige werkomgeving
Lees meer
Effectieve teamcommunicatie
Lees meer
Teambuilding activiteiten
Lees meer