Uitzendkracht in dienst nemen

Op korte termijn opzoek naar een uitzendkracht? Bekijk hier de (inhuur) opties voor het inhuren van een uitzendkracht

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Getalenteerde uitzendkrachten inhuren

Student Inhuren beschikt over een groot aanbod uitzendkrachten. Wij bieden studenten van uiteenlopende vakgebieden. Veel werkgevers zijn opzoek naar een flexibele kracht die een ondersteuning biedt voor het bedrijf. Student Inhuren is zich bewust van de kracht die een getalenteerde uitzendkracht met zich meebrengt. Onze studenten staan energiek in het leven en zetten zich graag in voor andere. Heeft uw bedrijf behoefte aan een uitzendkracht? Dit is mogelijk op zowel vaste als flexibele basis. Student Inhuren helpt u graag bij het vinden van de geschikte kandidaat. Vraag geheel vrijblijvend informatie aan en wij helpen u graag verder.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

De ideale werknemer

Een uitzendkracht in dienst nemen kan op zowel vaste als flexibele basis. Heeft u bijvoorbeeld extra horeca personeel nodig voor in uw strandtent? Of wilt u graag een ondersteunende kracht voor op vaste basis. Bij Student Inhuren denken wij graag met u mee. Het in dienst nemen van onze uitzendkrachtenbrengt veel voordelen met zich mee. Zo staat de student bij ons in loondienst. Op deze manier bent u vrij van werkgeversrisico en betaalt u alleen voor de gewerkte uren. Ook kunt u gemakkelijk en snel het aantal uur bijstellen, mocht u de student onverwacht meer of minder nodig hebben wegens omstandigheden dan zit u als nog nergens aan vast.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Uitzendkracht in dienst nemen inhuren

Wat is een uitzendkracht?

Op welke cao heeft een uitzendkracht recht?

In welke sectoren kan ik een uitzendkracht in dienst nemen?

Is een uitzendkracht hetzelfde als een oproepkracht?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?