Uitzendbureau hoger opgeleiden

Op korte termijn opzoek naar hoger opgeleid personeel? Student Inhuren stuurt u vrijblijvend een voorstel met geschikte kandidaten op basis van uw wensen.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitzendbureau voor hoger opgeleiden

Student Inhuren Studenten Uitzendbureau is een uitzendbureau gespecialiseerd in het vinden van banen en vacatures voor studenten, starters en young professionals op hbo en universitair niveau. Wij hebben een groot aanbod van mensen die beschikken over minimaal vijf jaar werkervaring, een hbo of universitaire diploma of een master diploma. De meeste van onze vacatures zijn gericht op bedrijven in de ICT, techniek, logistiek en de zakelijke- en financiële dienstverlening.

In Nederland is een groot gedeelte van de uitzendkrachten en flexibele medewerkers op hbo en universitair niveau geschoold. Dat betekent dat wij veel openstaande vacatures hebben voor uitzendkrachten met een hbo of universitair niveau.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Bent u op zoek naar hoger opgeleid personeel?

Bent u op zoek naar hoger opgeleid personeel op hbo of universitaire niveau? Bekijk dan de inhuur mogelijkheden van Student Inhuren. Wij bieden door heel Nederland de beste mogelijkheid bij het inhuren van getalenteerde werknemers. U kunt via de tarieven pagina een indicatie krijgen van de mogelijkheden en tarieven die wij hanteren bij het inhuren van getalenteerde hoger opgeleid personeel.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Uitzendbureau hoger opgeleiden inhuren

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als ik een Engelstalige of internationale student nodig heb?

Wat kost het inhuren van een hoger opgeleide?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?