Toptalent-detachering

Op zoek naar een fulltime young professional? Via onze detacheringsconstructie nemen wij de kosten voor een training of opleiding geheel over en kunt u een toptalent vrijblijvend in dienst nemen.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Krijg snel kandidaten voorgesteld.

Na uw akkoord op onze offerte gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Groot netwerk aan getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door ons grote netwerk kunnen wij u snel helpen bij het invullen van uw vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere geschikte kandidaten. Dit is meestal haalbaar, tenzij u zeer specifieke eisen en wensen heeft. Onze specialist bespreekt graag alle mogelijkheden met u.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Toptalent-detachering

De meeste studenten gaan na hun bijbaan op zoek naar een fulltime startersfunctie in het bedrijfsleven. Vaak zijn dat bedrijven in de ICT, techniek en de zakelijke- en financiële dienstverlening. Toptalenten die via Student Inhuren op uitzendbasis hebben gewerkt, willen wij graag ondersteunen bij het vinden van een leuke en uitdagende fulltime baan na hun studie. Hiervoor hebben we het concept van toptalent-detachering in het leven geroepen.

Hoe werkt toptalent-detachering?

Studenten werken vaak jarenlang met succes voor Student Inhuren. Wij kennen deze toptalenten dan ook zeer goed en kunnen u deze van harte aanraden, wanneer zij klaar zijn met hun studie. Wanneer u op zoek bent naar een talentvolle young professional, brengen wij u graag in contact met een geschikte kandidaat. Vervolgens kunt u hem of haar via onze detacheringsconstructie vrijblijvend in dienst nemen. Wanneer deze kandidaat nog specifieke kennis of trainingen nodig heeft, dan nemen wij de kosten hiervan voor onze rekening. Na 1040 gewerkte uren, kunt u de werknemer kosteloos zelf in dienst nemen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Wat kan toptalent-detachering voor u betekenen?

Organisaties met veel jong toptalent zullen de komende jaren waarschijnlijk het meeste succes boeken. Door ons grote netwerk aan studenten en young professionals, kunnen wij u snel in contact brengen met een geschikte kandidaat voor uw vacature. Neem voor meer informatie of de mogelijkheden voor uw vacature, vrijblijvend contact met ons op.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Toptalent-detachering inhuren

Wat betekent detacheren?

Wat zijn de voordelen van detacheren?

Wat zijn de nadelen van detacheren?

Waarom zou ik mensen op detacheringsbasis in dienst nemen?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?