Technisch personeel inhuren

Bent u op zoek naar technische studenten en weet u hoe lastig deze te vinden zijn in de markt? Besteed dit proces dan uit aan een professionele, externe partij die u op korte termijn van goede studenten voorziet. U heeft zo geen omkijken meer naar het inhuurproces.

Offerte aanvragen

Wat kost een technische student?

Het uurtarief dat u betaalt voor een technische student met enige werkervaring, ligt gemiddeld tussen de € 20,- en € 25,-. Het precieze tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal studenten dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Wilt u meer weten over de tarieven? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wat levert het inhuren van een technische student op?

De inhuur van technische studenten levert u een student op die technisch zeer onderlegd is en graag praktische ervaring opdoet. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een technische student inhuurt.

Dit mag u van een technische student verwachten

Onze technische studenten volgen een mbo, hbo of universitaire opleiding in de techniek. Denk bijvoorbeeld aan civiele techniek, elektrotechniek, installatietechniek of engineering. De studenten willen heel graag nog meer werkervaring opdoen in de praktijk en komen uw organisatie graag ondersteunen. Zij brengen een frisse blik op het werkveld met zich mee en zijn sterk gemotiveerd. Omdat wij alleen werken met de beste talenten, ligt het niveau van de studenten hoog.

Technisch team met studenten inhuren?

Voor een migratieproject heeft u waarschijnlijk meerdere geschikte migratiemedewerkers nodig. Geen probleem, wij hebben een team van ICT studenten voor u klaarstaan. U kunt uw wensen aan ons doorgeven wat betreft werkervaring, specialisatie en beschikbaarheid. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen dat er altijd een zeer ervaren projectleider aanwezig is en genoeg ervaren migratiemedewerkers. Uw migratie is met onze teams in no-time uitgevoerd!

Stel uw eigen pool van technische studenten op

Naast dat u een team met technische studenten kunt inhuren, kunt u ook onze poolmanagementservice inzetten. Misschien heeft u te maken met wisselende drukte? Met deze service hebben wij in de drukke periode altijd genoeg studenten voor u beschikbaar. Deze studenten hoeft u niet meer in te werken, zij hebben al voldoende ervaring. Wanneer het weer rustiger is zit u nergens aan vast en hoeft u geen personeel in te huren waar u geen plaats voor heeft. Wij verzorgen uw planning zodat u er geen omkijken naar heeft.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Hoog opgeleide technische medewerkers.

Wij stellen vrijblijvend geschikte kandidaten voor.

Voor verschillende vacatures.

Inhuren via het platform van Student Inhuren

Taken en verantwoordelijken:

  • Zorgen dat reparaties en onderhoud worden uitgevoerd aan machines;
  • Complete revisies uitvoeren;
  • Produceren en assembleren van producten;
  • Voorraad beheren van de benodigde onderdelen;
  • Monteren en testen van elektronische apparatuur
  • Samenstellen van printplaten door middel van soldeerwerkzaamheden;
  • Zelfstandig uitvoeren van algemene productie- en magazijnwerkzaamheden