Supply chain medewerker

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een getalenteerde supply chain medewerker.

Offerte aanvragen

Wat is een supply chain medewerker?

De supply chain medewerker is verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de gehele supply chain. De supply chain bestaat uit de goederenstroom van de leverancier tot aan de consument en wordt ook wel distributieketen genoemd. De supply chain medewerker draagt zorg voor een goede communicatie tussen de verschillende schakels van de supply chain. De sleutel binnen deze functie ligt bij een goede planning en communicatie. De medewerker dient dan ook een ster te zijn in plannen, organiseren en coördineren. Verder is het belangrijk dat hij of zij stressbestendig is en beschikt over een sterk analyserend en coördinerend vermogen.

Taken en verantwoordelijkheden van een supply chain medewerker

  • Bijhouden van de voorraden;
  • Opstellen van periodieke overzichten;
  • Onderhouden van contact met leveranciers;
  • Analyseren en optimaliseren van processen;
  • Opstellen van productie- en inkoopplanningen;
  • Analyseren en oplossen van knelpunten binnen de supply chain.

Welke bedrijven huren een supply chain medewerker in?

Een supply chain medewerker kan in principe werkzaam zijn bij ieder soort bedrijf waarbij er sprake is van een distributieketen. Zo kan een supply chain medewerker ingehuurd worden door bijvoorbeeld levensmiddelen- en horecabedrijven, kledingbedrijven of techniekbedrijven.

Wat is het salaris van een supply chain medewerker?

Het salaris van een supply chain medewerker hangt sterk af van de ervaring die hij of zij met zich meebrengt. Een startende supply chain medewerker begint met een salaris van ongeveer €2.200 per maand. Naarmate hij of zij meer ervaring krijgt, kan dit oplopen naar ongeveer €4.500 per maand.

Hoe kunt u een supply chain medewerker vinden?

Bent u op zoek naar een gedreven en ervaren supply chain medewerker? Via Student Inhuren kunt u al binnen enkele dagen voorgesteld worden aan een aantal geschikte kandidaten. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend een aanvraag doen bij één van de recruiters. Samen met de recruiter bespreekt u uw wensen met betrekking tot de inhuur van een medewerker. Vervolgens ontvangt u een lijst met potentiële kandidaten waarbij u zelf kunt besluiten met wie u een gesprek inplant. Vraag naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist