Studentverhuizers

Bent u op zoek naar één of meerdere studentverhuizers? Via Student Inhuren kunt u een pool aan gemotiveerde studentverhuizers opstellen.

Offerte aanvragen

U kunt vandaag al een studentverhuizer inhuren!

Student Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden van studentverhuizers. Hierdoor hebben wij een grote pool van ongeveer 50 verhuizers aan het werk. Verhuisbedrijven kunnen vaak nog op de dag zelf bij ons terecht voor extra inhuur verhuizers.

Accountmanagers met kennis van verhuizingen

Student Inhuren heeft meerdere accountmanagers in dienst die in zelf in de verhuizingen hebben gewerkt. Neem daarom contact op met onze accountmanagers om uw aanvraag te bespreken.

Verhuizers met de juiste uitrusting

De student verhuizers van Student Inhuren beschikken over een VCA, aantoonbare VOG, (zwarte) werkbroek en werkschoenen. Hierdoor zijn onze verhuizers niet te onderscheiden van uw eigen verhuizers.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn studentverhuizers te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere studenten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u studentverhuizers nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een studentverhuizer?

Wanneer u een student wilt inhuren die ervaring heeft met verhuizen, moet u rekening houden met een tarief van € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal verhuizers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief van een studentverhuizer kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aantrekkende huizenmarkt en economie

De economie draait weer op volle toeren. Veel bedrijven en particulieren kiezen voor verandering en nieuw onderdak. Dat betekent dat er de laatste tweeënhalf jaar extra veel vraag is ontstaan naar verhuizers, projectverhuizers en particuliere verhuizers. Student Inhuren zet dagelijks tientallen studentverhuizers in. Dit doen wij ter ondersteuning van particuliere- en bedrijfsverhuizingen.

Specialisatie verhuizingen

De verhuistak van Student Inhuren wordt geleid door Mike Gordijn. Mike is tevens de contactpersoon voor verhuizingen . Voor vragen over de inhuur of inzet van verhuizers kunt u bij Mike terecht. Mike zal uw vragen beantwoorden en zo nodig van advies voorzien. Voor meer informatie over studentverhuizers kunt u vrijblijvend een afspraak met Mike inplannen. Mike heeft zelf meer dan vijftien jaar ervaring in de verhuizingen en logistiek.

Wij werken uitsluitend voor bedrijven

Student Inhuren levert helaas geen studentverhuizers aan particulieren zelf. Wij werken uitsluitend voor bedrijven die de gehele verhuizing aannemen. Heeft u toch een particuliere verhuizing die uitgevoerd moet worden? Vraag dan eventueel bij Mike Gordijn naar de mogelijkheden.

Hoe gaan wij te werk?

Heeft u studentverhuizers nodig? Nadat u akkoord bent met de voorwaarden van Student Inhuren krijgt u toegang tot het platform. Via het platform kunt u uw planning plaatsen en studentverhuizers inhuren. Vervolgens melden de studentverhuizers zich op de afgesproken tijdstippen en locatie om de verhuizing uit te voeren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voor de grote verhuisorganisaties zoals UTS, Mondial Movers, Topmovers en anere erkende verhuisbedrijven. Wij zetten studentverhuizers in bij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en interne verhuizingen van de overheid. Alle studentverhuizers beschikken over een zwarte werkbroek, werkschoenen en een zwart t-shirt.

Verhuisteam met studenten inhuren?

Heeft u niet één student verhuizer nodig, maar een heel team om de klus zo snel mogelijk te klaren? Ook dan helpen wij u graag. Een verhuisteam kan bestaan uit onder andere sjouwers, verhuizers, (één of meerdere) voormannen en chauffeurs. Goed om te weten is dat er bij de inhuur van verhuizers geen materialen of vervoer in zit begrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Daarnaast zetten wij alleen verhuisteams in bij verhuisbedrijven en reguliere bedrijven, maar niet bij particulieren.

De verhuizers van Student Inhuren

De verhuizers van Student Inhuren worden geselecteerd op basis van een aantal strenge criteria. De planners van Student Inhuren zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe studentverhuizers. Bij de werving en selectie wordt onder andere rekening gehouden met fysieke kracht, communicatieve vaardigheden en representativiteit. Verhuizers komen bij verschillende particulieren en bedrijven over de vloer. Het is daarom belangrijk dat een verhuizer vertrouwd kan worden en altijd netjes met zijn (of haar) verantwoordelijkheden omgaat.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Studentverhuizers inhuren

Ik heb een studentverhuizer nodig die zware dingen kan sjouwen. Is dat mogelijk?

Over welke rijbewijzen beschikken de verhuizers?

Wij hebben op korte termijn meerdere verhuizers nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?