Studenten uitzendbureau Eindhoven

Heeft u hulp nodig van het studenten uitzendbureau Eindhoven? Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland aan een getalenteerde werkstudent.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Studenten Uitzendbureau Eindhoven

Eindhoven is inmiddels, met de Design Academy, de Technische Universiteit en de tientallen opleidingen van de Fontys Hogeschool, uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende studentensteden van het land. Heeft u veel tijdelijke vacatures? Dan zijn er dus genoeg studenten die u kunnen helpen!

Studenten met talenten

Wie studeren in Eindhoven zegt, zegt Technische Universiteit. De universiteit is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid naar een van de beste universiteiten ter wereld, dus we kunnen met veiligheid zeggen dat zij de beste technische uitzendkrachten leveren! Heeft u liever creatievelingen, economische wonders of werknemers met een talenknobbel? Dan kloppen wij voor u aan bij studenten van de Fontys Hogeschool of de Design Academy.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Hoe werken wij?

Wij hanteren de NBBU cao. Dat betekent dat u in de eerste 78 weken van het contract 100% flexibel personeel in kunt huren. Het enige wat u daarvoor moet doen, is ons een nauwkeurige beschrijving geven van de functie-eisen van de vacature. Wij regelen vervolgens binnen twee tot drie dagen een geschikte student!

Overige diensten

Naast het uitzenden van talentvolle studenten, kunnen wij u met een aantal andere zaken van dienst zijn. Zo verzorgen wij tevens poulmanagement en payrollconstructies en werken wij ook met uitzendkrachten die niet meer studeren. Voor meer informatie over deze diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze vestiging.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Studenten uitzendbureau Eindhoven inhuren

Heeft student inhuren ook werkstudenten buiten Eindhoven?

Wat is een werkstudent?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal werkstudent nodig heb?

Wat kost het inhuren van een werkstudent?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?