Studenten Uitzendbureau Eindhoven

Offerte aanvragen

Studenten Uitzendbureau Eindhoven

Eindhoven is inmiddels, met de Design Academy, de Technische Universiteit en de tientallen opleidingen van de Fontys Hogeschool, uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende studentensteden van het land. Heeft u veel tijdelijke vacatures? Dan zijn er dus genoeg studenten die u kunnen helpen!

Studenten met talenten

Wie studeren in Eindhoven zegt, zegt Technische Universiteit. De universiteit is in de afgelopen 60 jaar uitgegroeid naar een van de beste universiteiten ter wereld, dus we kunnen met veiligheid zeggen dat zij de beste technische uitzendkrachten leveren! Heeft u liever creatievelingen, economische wonders of werknemers met een talenknobbel? Dan kloppen wij voor u aan bij studenten van de Fontys Hogeschool of de Design Academy.

Hoe werken wij?

Wij hanteren de NBBU cao. Dat betekent dat u in de eerste 78 weken van het contract 100% flexibel personeel in kunt huren. Het enige wat u daarvoor moet doen, is ons een nauwkeurige beschrijving geven van de functie-eisen van de vacature. Wij regelen vervolgens binnen twee tot drie dagen een geschikte student!

Overige diensten

Naast het uitzenden van talentvolle studenten, kunnen wij u met een aantal andere zaken van dienst zijn. Zo verzorgen wij tevens poulmanagement en payrollconstructies en werken wij ook met uitzendkrachten die niet meer studeren. Voor meer informatie over deze diensten kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze vestiging.

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.