Studenten koeriers inhuren

Bent u op zoek naar een student koerier? Via Student Inhuren kunt u student koeriers inhuren voor koerierswerkzaamheden. Geef direct uw planning en opdracht door of vraag vrijblijvend informatie aan.

Offerte aanvragen

Studenten koerier inhuren

Als u snel en goedkoop pakketten of belangrijke berichten moet verzenden, dan kunt u bij ons een studenten koerier inhuren. Onze koeriers gaan verantwoordelijk met uw zendingen om en zijn via ons verzekerd voor eventuele schade.

Voordelen van studenten koeriers inhuren

Met het inhuren van een studenten koerier bespaart u flink aan kosten, omdat u hem of haar niet in vaste dienst hoeft te nemen. Onze studenten  zijn ook voor korte periode of zelfs voor een eenmalige opdracht in te huren. Onze koeriers zijn altijd stipt op tijd en gaan zorgvuldig om met vertrouwelijke berichten.

Poolmanagement

Wilt u vaker een koerier inhuren, dan kan Student Inhuren ook een pool van studenten koeriers voor u samenstellen. Deze kunnen wij tevens online voor u managen. Op die manier heeft u altijd en overal de beschikking over enthousiaste en gemotiveerde koeriers, maar hoeft u hen niet te betalen over niet-gewerkte uren!

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Flexibel inzetbare koeriers.

De koeriers van Student Inhuren zijn flexibel inzetbaar. Onze planners zorgen ervoor dat de koeriers op de juiste projecten voor u worden ingepland.

Getalenteerde studenten, afgestudeerden en freelancers.

Wij werken uiteraard met studenten. Maar wij werken ook met afgestudeerden en freelancers die fulltime koerierswerkzaamheden uitvoeren.

Koeriers door heel Nederland.

Student Inhuren zet koeriers in door heel Nederland.

Wist u dat u:

  • Geen werkgeversrisico loopt omdat wij de officiële werkgever zijn?
  • Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de studenten? Dit doen wij.
  • Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?

Meer voordelen