Student met WFT certificaat

Op zoek naar een student met Wft certificaat? Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden, tarieven en onze werkwijze.

Offerte aanvragen

Direct contact opnemen

Wilt u een aanvraag doen voor een student met WFT certificaat? Op korte of op lange termijn? Neem via onze vaste lijn direct contact op.

Meerdere inhuur mogelijkheden

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.vraag doen voor een student met WFT certificaat? Op korte of op lange termijn? Neem via onze vaste lijn direct contact op.

Geen werkgeversrisico's

De administratief medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Student met WFT certificaat

Student Inhuren werkt met getalenteerde studenten die naast hun studie tijd over hebben om een ruime praktijkervaring op te doen. Naast dat wij studenten inzetten in de logistiek en bijvoorbeeld horeca, zetten wij ook studenten in met Wft certificaat. Studenten die in het bezit zijn van een Wft certificaat kunnen flexibel aan de slag bij een organisatie in de financiële sector.

Vakbekwame financiële studenten

Sinds 2014 is het verplicht om als werknemer in het bezit te zijn van een Wft certificaat binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast eist de Wet op financieel toezicht dat servicemedewerkers altijd over actuele vakbekwaamheid beschikken. Studenten met Wft certificaat kunnen dan ook aan consumenten en organisaties aantonen dat zij geschikt zijn om als financiële dienstverlener aan de slag te gaan. Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland in hun zoektocht naar getalenteerde studenten.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Tarieven van een student met Wft certificaat

De tarieven van een student met Wft certificaat zijn sterk afhankelijk van de ervaring en kennis van de student. Sommige studenten hebben bijvoorbeeld al erg veel praktijkervaring. Andere studenten hebben minder ervaring, maar passen wel heel goed binnen uw organisatie.

Voor het inhuren van een student met Wft certificaat kunt u rekening houden met een uurtarief rond de 20 en 27 euro per uur. Daarnaast kunt u een student inhuren vanaf 4 uur per dag, en krijgt u binnen Student Inhuren een contactpersoon aangewezen. Deze contactpersoon is tijdens de inhuur altijd telefonisch of via de e-mail bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen en opmerkingen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend een telefonische aanvraag doen.

Over Student Inhuren

Heeft u ziekteverzuim of uitval om andere redenen onder uw vaste werknemers? Via Student Inhuren kunt u voor korte termijn of een gedurende langere periode een geschikte kandidaat inhuren met Wft certificaat. Door telefonisch contact op te nemen met één van onze specialisten komt u spoedig achter alle mogelijkheden. Of vraag een offerte aan voor meer informatie.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Student met WFT certificaat inhuren

Voor welke taken en verantwoordelijkheden kan ik een student met een wft certificaat inhuren?

Wat kan je doen met een wft certificaat?

Heeft Student inhuren per direct een student met een wft certificaat beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?