studenten stages

Ben u opzoek naar een leergierige student die bij u stage wilt lopen. Bekijk de mogelijkheden bij student inhuren.

Offerte aanvragen

1. Maak een account aan

Maak gemakkelijk en snel een account aan om een vacature te kunnen plaatsen.

2. Plaats een vacature

Het plaatsen van een vacature duurt maar een paar minuten. Geef aan waar u naar opzoek bent en voeg een vacature tekst toe. Vacature zal dan binnen enkele minuten online staan en overal zichtbaar zijn.

3. Krijg reactie op jouw vacature

Je ontvangt van ons gelijk een e-mail als een sollicitant heeft gereageerd op de geplaatste vacature. Via ons platform kan je heel overzichtelijk alle gegevens van de sollicitant inzien en contact opnemen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Studenten Stages

Voor veel bedrijven zijn stagiaires een echte aanwinst. Studenten stagiaires zijn vaak erg talentvol, en ze beschikken over de meest recente kennis in hun vakgebied. Studenten hebben veel verstand van de online wereld.  Daarnaast zijn stagiaires relatief goedkoop ten opzichte van andere werknemers binnen een bedrijf.

Begeleiding

Er zitten dus vele voordelen aan stagiaires, maar wat men niet moet vergeten is dat stagiaires veel begeleiding nodig hebben. De stagiaire loopt stage om veel te leren en ervaring op te doen. Daar hoort nu eenmaal een intensieve begeleiding bij. Maar uit ervaring weten wij dat stagiaires erg fijne en nuttige werknemers kunnen zijn. Mocht de stagiaire nou echt een aanwinst zijn, dan zou de stagiaire ook een vast werknemer kunnen worden. De stagiaire is inmiddels al goed ingewerkt. Dit is een erg handige manier om aan betrouwbare werknemers te komen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

De studenten van student inhuren

Veel studenten van student inhuren zijn op zoek naar een leuke/interessante stage. De studenten willen meer kennis opdoen in hun vakgebied. Daarnaast willen ze ook ervaring opdoen op de werkvloer. De studenten zijn vaak echt leergierig en gemotiveerd. Oftewel een aanwinst voor uw bedrijf

Vacaturebank

Ook kunnen bedrijven bij ons een vacature plaatsen. Jaarlijks komen er meer dan 500.000 bezoekers terecht op onze platformen. Daarom is het voor bedrijven erg interessant om bij ons een vacature te plaatsen. Studenten kunnen via onze website de vacatures bekijken, en daarna ook solliciteren. Zo kunt u gemakkelijk een stage vacature bij ons plaatsen. En studenten kunnen al binnen enkele minuten op deze vacature solliciteren.

Bekijk onze vacaturebank pagina voor meer informatie.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over studenten stages inhuren

Wat houdt een vacature plaatsing bij student inhuren in?

Hoe lang duurt het voordat mijn vacature online staat?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Hoe kan ik een perfecte vacature schrijven?