SEO teksten

Bent u op zoek naar een online marketeer die kwalitatieve SEO teksten kan schrijven?

Offerte aanvragen

Meerdere inhuurmogelijkheden

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Geen werkgeversrisico's

Via Student Inhuren kunt u een online marketeer inhuren zonder enige werkgeversrisico's. De uitzendkrachten zijn namelijk bij Student Inhuren in dienst en hebben ook regelmatig contact met één van onze recruiters.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO teksten laten schrijven

Het schrijven van kwalitatieve SEO teksten vergt een vergaren kennis van online marketing tools. Wanneer u als ondernemer hier tijd op wilt besparen, kunt u kiezen om een online marketeer in te huren. Een online marketeer kunt u heel eenvoudig inhuren via Student Inhuren. Allereerst geeft u aan hoeveel SEO teksten er (wekelijks) geschreven moeten worden. Student Inhuren stelt vervolgens een online marketeer voor die diepgaande SEO kennis heeft. Vervolgens kan de kandidaat tegen een vooraf afgesproken uurtarief aan de slag, eventueel vanuit huis, om de teksten te gaan schrijven.

De teksten

Afhankelijk van uw internet strategie, de omvang van uw website en de branche waarin u zich begeeft gaat de student met verschillende SEO teksten aan de gang. Dit kunnen long tail zoektermen zijn, maar ook short tail zoektermen. De online marketeer geeft vaak zelf aan of het verstandig is om uw website op een bepaalde term te focussen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Hoe gaat een SEO specialist te werk?

Een geschikte kandidaat maakt na de kennismaking met u een overzicht van de mogelijke zoektermen waarop uw klanten dagelijks zoeken via de zoekmachines. Op basis van dit onderzoek maakt de student een rapport die aan u wordt voorgelegd. De online marketeer geeft aan wat de beste SEO strategie is en hoeveel werk hier ongeveer in zal zitten. Vervolgens gaat de online marketeer met uw website aan de slag om de SEO teksten te schrijven, pagina’s te verbeteren en al bestaande pagina’s te optimaliseren voor de zoekmachines. Het is een groot voordeel voor een online marketeer wanneer uw website al op WordPress draait.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over SEO teksten inhuren

Wat doet een SEO specialist?

Heeft Student inhuren per direct een SEO specialist beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een SEO specialist?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?