Recruiter

Bekijk de mogelijk om op projectbasis een interim recruiter van Student Inhuren in te zetten.

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Binnen een week een geschikte kandidaat

voorgesteld Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde medewerkers inhuren

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een interim recruiter inhuren

Een recruiter is verantwoordelijk voor het werven van kandidaten voor een openstaande functie. Student Inhuren heeft verschillende recruiters in dienst. U kunt daarom vaak op korte termijn al een recruiter inhuren. De recruiters die wij in dienst hebben worden allereerst gescreend aan de hand van uw wensen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de beste match bij u in dienst treedt!

Voor wie werken wij?

Wij leveren flexibel inzetbare interim recruiters aan verschillende bedrijven binnen Nederland. Student Inhuren werkt voor bedrijven in de logistiek, transport, zakelijke- en financiële dienstverlening en de retail. Onze recruiters zijn uitsluitend gespecialiseerd in deze branches. Wij kunnen verder zowel recruiters leveren die voor een lange periode inzetbaar zijn als voor een kortere periode. Wilt u bijvoorbeeld tijdelijk een recruiter inhuren ter vervanging van een personeelslid met verlof? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

Student Inhuren begrijpt dat een openstaande functie vaak zo snel mogelijk vervuld moet worden. Wij doen daarom ons uiterste best om u binnen een week te koppelen aan een geschikte match. In sommige gevallen kan het wat langer duren voordat we u een voorstel kunnen doen, zeker als de recruiter over specifieke skills dient te beschikken. De specialist bespreekt graag met u wat er allemaal mogelijk is.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Recruiter inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een recruiter inhuren?

Heeft student-inhuren bij ziekte of uitval van de recruiter een vervanger?

Wat kost het inhuren van een recruiter?

Heeft Student inhuren per direct een recruiter beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?