Promotieteam inhuren

Op aanvraag kunnen wij een pool van zeer gemotiveerde studenten samenstellen en (online) managen. Bekijk alle (inhuur) mogelijkheden op deze pagina

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

U kunt een promotieteam tijdelijk inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Promotieteam inhuren

Een zeer belangrijk onderdeel in het marketingcommunicatieproces van uw bedrijf is het directe contact met klanten. Een promotieteam zorgt ervoor dat klanten op een directe manier worden benaderd. Daarnaast zorgt het team ervoor dat de boodschap duidelijk en op de juiste wijze wordt overgebracht.

Een promotieteam wordt vaak ingezet op grote beurzen, evenementen en bijeenkomsten. Tijdens dit soort gelegenheden geeft het promotieteam informatie over het desbetreffende product of de dienst en geeft een gezicht aan het merk. Op een vriendelijke en open wijze worden klanten benaderd en geïnformeerd. Naast het overdragen van informatie zorgt een promotieteam ook voor het verspreiden van flyers.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Alle promotiemedewerkers staan onder contract bij Student Inhuren. Daardoor heeft u geen omkijken naar de contracten, uitbetalingen en loonadministratie die u met de promotie studenten in orde moet maken. Dit wordt allemaal door Student Inhuren voor u geregeld. U krijgt dus geheel risicoloos een promotieteam tot uw beschikking waarvoor u een vast tarief per uur betaalt.

Poolmanagement

Ook poolmanagement behoort tot de mogelijkheden. Op uw aanvraag wordt er een pool van zeer gemotiveerde studenten voor u samengesteld en (online) gemanaged. Wij zorgen ervoor dat er altijd minimaal 15 geschikte kandidaten in deze pool zitten, zo beschikt u altijd over geschikte kandidaten. Ook kunt u per week zien wie er beschikbaar is en wie u kunt inzetten voor uw promotieopdrachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Promotieteam inhuren inhuren

Waar kan ik een promotieteam nog meer voor inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een promotieteam beschikbaar?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Wat kost het inhuren van een promotieteam?

Wat als ik een Engelstalig of internationaal promotieteam nodig heb?