Promotieteam inhuren

Offerte aanvragen

PROMOTIETEAM INHUREN

Bedrijven die een product of dienst door middel van een promotie-actie in de markt willen zetten, maken vaak gebruik van een promotieteam van studenten. Student Inhuren stelt deze promotieteams door heel Nederland samen. Vaak gaat het om een tot vier dagen waarin er dagelijks een promotieteam ingezet wordt. Student Inhuren stelt de promotieteams samen met een aantal getalenteerde studenten op hbo- en/of wo-niveau.

VOORDELEN STUDENT-INHUREN

Alle promotiemedewerkers staan onder contract bij Student Inhuren. Daardoor heeft u geen omkijken naar de contracten, uitbetalingen en loon administratie die u met de promotie studenten in orde moet maken. Dit wordt allemaal door Student Inhuren voor u geregeld. U krijgt dus geheel risicoloos een promotieteam tot uw beschikking waarvoor u een vast tarief per uur betaalt.

POOLMANAGEMENT

Ook poolmanagement behoort tot de mogelijkheden. Op uw aanvraag kunnen we een pool van zeer gemotiveerde studenten voor u samenstellen en (online) managen. Wij zorgen ervoor dat er altijd minimaal 15 geschikte kandidaten in deze pool zitten, zo beschikt u altijd over geschikte kandidaten. Ook kunt u per week zien wie er beschikbaar is en wie u kunt inzetten voor uw promotieopdrachten.

STUDENT INHUREN HELPT U VERDER

Benieuwd wat Student Inhuren voor u kan betekenen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.

Vrijblijvend contact opnemen »

Meer weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.