Promotieteam inhuren

Op aanvraag kunnen wij een pool van zeer gemotiveerde studenten samenstellen en (online) managen. Bekijk alle (inhuur) mogelijkheden op deze pagina.

Offerte aanvragen

Promotieteam inhuren

Een zeer belangrijk onderdeel in het marketingcommunicatieproces van uw bedrijf is het directe contact met klanten. Een promotieteam zorgt ervoor dat klanten op een directe manier worden benaderd. Daarnaast zorgt het team ervoor dat de boodschap duidelijk en op de juiste wijze wordt overgebracht.

Een promotieteam wordt vaak ingezet op grote beurzen, evenementen en bijeenkomsten. Tijdens dit soort gelegenheden geeft het promotieteam informatie over het desbetreffende product of de dienst en geeft een gezicht aan het merk. Op een vriendelijke en open wijze worden klanten benaderd en geïnformeerd. Naast het overdragen van informatie zorgt een promotieteam ook voor het verspreiden van flyers.

Over Student Inhuren

Alle promotiemedewerkers staan onder contract bij Student Inhuren. Daardoor heeft u geen omkijken naar de contracten, uitbetalingen en loonadministratie die u met de promotie studenten in orde moet maken. Dit wordt allemaal door Student Inhuren voor u geregeld. U krijgt dus geheel risicoloos een promotieteam tot uw beschikking waarvoor u een vast tarief per uur betaalt.

Poolmanagement

Ook poolmanagement behoort tot de mogelijkheden. Op uw aanvraag wordt er een pool van zeer gemotiveerde studenten voor u samengesteld en (online) gemanaged. Wij zorgen ervoor dat er altijd minimaal 15 geschikte kandidaten in deze pool zitten, zo beschikt u altijd over geschikte kandidaten. Ook kunt u per week zien wie er beschikbaar is en wie u kunt inzetten voor uw promotieopdrachten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties.

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

U kunt een promotieteam tijdelijk inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Digitaal platform

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een promotieteam inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt het promotieteam direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden promotieteam:

  • Het verspreiden van flyers op verschillende locaties door heel Nederland;
  • Enthousiaste en leuke benadering van geschikte kandidaten;
  • Het geven van presentaties op beurzen, events en bijeenkomsten;
  • Reizen door heel Nederland met een team van promotiemedewerkers voor grote opdrachtgevers;
  • Ziet er altijd verzorgd uit en heeft een vriendelijke uitstraling.