Professioneel marktonderzoek laten uitvoeren

Heeft u een vraagstuk liggen waar u graag resultaten, conclusies en advies over wilt krijgen?

Offerte aanvragen

Flexibele inzetbaarheid

Al onze kandidaten zijn flexibel inzetbaar. Bedrijven bepalen zelf wanneer en hoeveel uur per week een kandidaat wordt ingezet. Dit kunt u zelf allemaal online doorvoeren op het platform van Student Inhuren.

Geen werkgeversrisico's

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Getalenteerde kandidaten

Student Inhuren heeft een grote pool aan getalenteerde kandidaten. U kunt zelf bepalen aan welke eisen de kandidaat moet voldoen. Aan de hand van uw eisen, gaan wij op zoek naar de beste match!

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Student inhuren voor een marktonderzoek 

Heeft u een groot vraagstuk liggen waar u graag resultaten, conclusies en een advies voor wilt krijgen? En bent u op zoek naar gedreven student die een marktonderzoek kan uitvoeren voor uw bedrijf? Een student die een marktonderzoek uitvoert voor u, heeft praktische ervaring vanuit zijn of haar business of marketing studie. Naast praktische ervaring, heeft de student ook een grote motivatie en kan snel schakelen. Tijdens een grote praktische opdracht of afstudeerscriptie heeft de student fulltime de tijd om aan de slag te gaan als marktonderzoeker. Dit is een ideale kans om voordelig een young professional in te huren voor een bepaalde periode.

Dit mag u van een marktonderzoek student verwachten

Een student die een marktonderzoek uitvoert, is nauwkeurig en kritisch op het eigen werk. Omdat er veel informatie verwerkt wordt, is het van groot belang dat de student professioneel omgaat met vertrouwelijke informatie binnen uw organisatie. Daarnaast is een goede marktonderzoeker niet bang om de telefoon op te nemen of zelf doelgroepen telefonisch te benaderen.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren 

Student Inhuren is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen geschikte kandidaten en bedrijven. Wij helpen bedrijven bij het vinden van geschikte kandidaten in de logistieke-, zakelijke-  en transportbranche.  Wanneer u op zoek bent naar een getalenteerde marktonderzoeker als student of afgestudeerde, kunt u een aanvraag indienen. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, streven wij ernaar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Professioneel marktonderzoek laten uitvoeren inhuren

Welke taken vallen er onder professioneel marktonderzoek ?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?

Wat kost het laten uitvoeren van professioneel marktonderzoek?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?