Pendelchauffeur

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij hun zoektocht naar een pendelchauffeur. Op deze pagina treft u meer informatie over het bedrijf, de werkwijze en de (inhuur)mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking.

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Digitaal platform Student Inhuren

De poolmanagement van Student Inhuren verloopt via een digitaal platform. Via dit platform kunnen planners en managers de opdrachten zelf doorgeven.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Benieuwd naar hoe ons platform zou kunnen werken? Neem telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pendelchauffeur inhuren

Een pendelchauffeur is verantwoordelijk voor het transporteren of ‘pendelen’ van producten of grondstoffen naar productlocaties binnen een bedrijf. De pendelchauffeur zorgt ervoor dat de producten altijd op tijd en op de goede plek terecht komen en vormt meestal een belangrijke schakel tussen de afdelingen Transport en Logistiek. In deze functie is het belangrijk om accuraat en efficient te werken, zodat de producten tijdig op de goede plaats komen. Daarnaast moet hij in het bezit zijn van een CE rijbewijs met code 95 en een bestuurskaart om dit werk te mogen doen.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een pendelchauffeur, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de planner van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren helpt uw bedrijf in de zoektocht naar een pendelchauffeur. Deze medewerker kunt u voor onbepaalde tijd inhuren, waardoor u dus flexibele aanvragen kunt doen.  Bij de inhuur van een pendelchauffeur zijn overigens geen materialen of vervoer inbegrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Student Inhuren levert overigens niet aan particulieren. U loopt geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever blijft.

Zodra u een pendelchauffeur inhuurt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u ten alle tijde inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Chauffeur pagina's

Bent u opzoek naar een bepaald soort chauffeur? Student Inhuren kan meerdere soorten chauffeurs inzetten:

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Pendelchauffeur inhuren

Beschikken alle pendelchauffeurs bij student-inhuren over een CE rijbewijs met code 95?

Op basis van welke cao gaan de pendel chauffeurs die wij inhuren aan het werk?

Heeft student-inhuren overal pendelchauffeurs beschikbaar?

Wij hebben op korte termijn meerdere pendelchauffeurs nodig. Is dat mogelijk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?