Opruimers

Via Student Inhuren heeft u de mogelijkheid om een pool aan opruimers op te stellen.

Offerte aanvragen

Opruimers met VCA

Al onze logistieke en transport medewerkers bezitten een VCA certificaat. Dit betekent dat alle kandidaten veilig aan de slag kunnen voor u!

Getalenteerde kandidaten door heel Nederland

Student Inhuren beschikt over een grote pool van studenten, young professionals en ervaren opruimers. Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen.

Geen werkgeversrisico's

Via Student Inhuren kunt u gemakkelijk een opruimer inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kost een student opruimer?

Voor het inhuren van een student opruimer met enige werkervaring kunt u rekening houden met een tarief tussen € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal opruimers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Als u nog vragen heeft over het tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wat levert het inhuren van een student opruimer u op?

Het inhuren van opruimers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student opruimer inhuurt.

Dit mag u van een student opruimer verwachten

Een student opruimer is gewend om hard te werken. De opruimer zorgt ervoor dat de werkplaats of werkruimte altijd netjes blijft zodat de specialisten aan de slag kunnen. Onze student opruimers zijn door hun studie flexibel beschikbaar. Ze beschikken ieder over een VCA, werkbroek en werkschoenen en daarnaast weten ze hoe belangrijk veiligheid is. De opruimers werken onderling goed samen, maar nemen ook zelfstandig initiatief.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Opruimersteam met studenten inhuren?

Zoekt u niet één, maar meerdere opruimers? Dan kunt u ook een compleet team van student opruimers inhuren. Met bijvoorbeeld sjouwers voor het zware werk. Heeft u wensen voor de samenstelling van het team? Bijvoorbeeld op het gebied van werkervaring en beschikbaarheid? Dan kunt u dit gewoon aan ons doorgeven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Door het inhuren van een team student opruimers zijn de werkzaamheden nog sneller uitgevoerd!

Stel uw eigen pool van student opruimers op

Misschien bent u op regelmatige basis op zoek naar opruimers. Het kan soms lastig zijn om op drukke momenten voldoende personeel te hebben, maar op rustige tijden nergens aan vast te zitten. In dat geval biedt onze poolmanagementservice een uitkomst. Wij leveren het juiste aantal opruimers op de drukke momenten. Zij hebben allemaal werkervaring en u hoeft hen niet meer in te werken. Heeft u een rustige periode? Dan huurt u niemand in en zit nu aan niets vast.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Opruimers inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een opruimer nog meer inhuren inhuren?

Heeft student inhuren overal in Nederland opruimers beschikbaar?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?

Hoe kan ik een opdracht plaatsen?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?