Opruimer inhuren

Via Student Inhuren heeft u de mogelijkheid om een pool aan opruimers op te stellen.

Offerte aanvragen

Wat kost een student opruimer?

Voor het inhuren van een student opruimer met enige werkervaring kunt u rekening houden met een tarief tussen € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal opruimers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Als u nog vragen heeft over het tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Wat levert het inhuren van een student opruimer u op?

Het inhuren van opruimers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student opruimer inhuurt.

Dit mag u van een student opruimer verwachten

Een student opruimer is gewend om hard te werken. De opruimer zorgt ervoor dat de werkplaats of werkruimte altijd netjes blijft zodat de specialisten aan de slag kunnen. Onze student opruimers zijn door hun studie flexibel beschikbaar. Ze beschikken ieder over een VCA, werkbroek en werkschoenen en daarnaast weten ze hoe belangrijk veiligheid is. De opruimers werken onderling goed samen, maar nemen ook zelfstandig initiatief.

Opruimersteam met studenten inhuren?

Zoekt u niet één, maar meerdere opruimers? Dan kunt u ook een compleet team van student opruimers inhuren. Heeft u wensen voor de samenstelling van het team? Bijvoorbeeld op het gebied van werkervaring en beschikbaarheid? Dan kunt u dit gewoon aan ons doorgeven. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Door het inhuren van een team student opruimers zijn de werkzaamheden nog sneller uitgevoerd!

Stel uw eigen pool van student opruimers op

Misschien bent u op regelmatige basis op zoek naar opruimers. Het kan soms lastig zijn om op drukke momenten voldoende personeel te hebben, maar op rustige tijden nergens aan vast te zitten. In dat geval biedt onze poolmanagementservice een uitkomst. Wij leveren het juiste aantal opruimers op de drukke momenten. Zij hebben allemaal werkervaring en u hoeft hen niet meer in te werken. Heeft u een rustige periode? Dan huurt u niemand in en zit nu aan niets vast.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Opruimers met VCA

Al onze logistieke en transport medewerkers bezitten een VCA certificaat. Dit betekent dat alle kandidaten veilig aan de slag kunnen voor u!

Getalenteerde kandidaten door heel Nederland

Student Inhuren beschikt over een grote pool van studenten, young professionals en ervaren opruimers. Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen.

Geen werkgeversrisico's

Via Student Inhuren kunt u gemakkelijk een opruimer inhuren zonder enige werkgeversrisico's.

Welke bedrijven huren een student opruimer in?

Een student opruimer is vaak verantwoordelijk voor het schoonhouden en opruimen van een bouwplaats. Meestal wordt een student opruimer daarom ook ingehuurd door bedrijven die zich bezighouden met de bouw. Denk bijvoorbeeld aan timmerbedrijven, stucadoorsbedrijven of dakdekkersbedrijven.

Taken en verantwoordelijkheden van een opruimer:

  • Het in ordelijke staat houden van materialen;
  • Het beoordelen van afwijkingen in schoon te maken delen;
  • Het periodiek uitvoeren van specialistisch schoonmaakonderhoud;
  • Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden op de toegewezen afdelingen van het object;
  • Het onderhouden van contact met de opdrachtgever en/of andere medewerkers;
  • Uitvoeren van eenvoudige reparaties en verrichten van dagelijks onderhoud aan de gebruikte machines;
  • Het gebruiken van schoonmaakmiddelen, handgereedschap en meerdere soorten machines volgens de gegeven werkinstructies.