Medewerker voorraadbeheer

Student Inhuren helpt organisaties in hun zoektocht naar een gemotiveerde voorraadbeheerder.

Offerte aanvragen

Specialisten met ervaring in de logistiek

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze

Volledige digitale werkwijze Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medewerker voorraadbeheer

Een medewerker voorraadbeheer is (meestal) werkzaam in het magazijn van een organisatie en werkt de voorraden bij, maakt stickers en zet orders klaar voor verzending. Daarnaast signaleert de medewerker voorraadbeheer problemen binnen het magazijn en denkt na over verbeteringen. Deze medewerker rapporteert zijn werkzaamheden aan de leidinggevende. Hij of zij kan alleen werken, of in een team.

In deze functie is het belangrijk om zelfsturend en nauwkeurig te werken, en is het ook belangrijk om fysiek in goede vorm te zijn om (eventueel) zware producten en goederen te verplaatsen.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een medewerker voorraadbeheer, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de planner van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren helpt uw bedrijf in de zoektocht naar een medewerker voorraadbeheer. Deze medewerker kunt u voor onbepaalde tijd inhuren, waardoor u dus flexibele aanvragen kunt doen. Bij de inhuur van een medewerker voorraadbeheer zijn overigens geen materialen of vervoer inbegrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Student Inhuren levert overigens niet aan particulieren. U loopt geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever blijft.

Zodra u een medewerker voorraadbeheer inhuurt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u ten alle tijde inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Medewerker voorraadbeheer inhuren

Waar kan ik een voorraadbeheer medewerker nog meer voor inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere voorraadbeheerders nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een voorraadbeheerder?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Hoe gaat student-inhuren te werk?