Medewerker verzekeringen

Student Inhuren helpt organisaties in heel Nederland met hun zoektocht naar een getalenteerde medewerker verzekeringen.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Volledige digitale werkwijze. Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medewerker verzekeringen inhuren

Een medewerker verzekeringen is verantwoordelijk voor de juiste afwikkeling van vragen over o.a. betalingen, polisvoorwaarden en vergoedingen. De medewerker verzekeringen neemt meerdere verzekeringen door met de klant en bespreekt de voorwaarden hiervan, zodat de klant uiteindelijk de best passende verzekering kiest. Een medewerker verzekeringen kan klanten adviseren op het gebied van verzekeringen, pensioenen en/of hypotheken. In deze functie is het erg belangrijk om communicatief vaardig te zijn, aangezien deze medewerker de hele dag klantcontact heeft. Daarnaast is empatisch- en inlevingsvermogen binnen deze functie belangrijk, evenals (specialistische) kennis van verzekeringen.

De overige taken en criteria kunt u uiteraard bespreken met uw contactpersoon. De contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor. De laatste stap is dat u bepaalt met welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

 

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door de toenemende vergrijzing en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor bedrijven steeds moeilijker om een goede medewerker verzekeringen te vinden. Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Op korte termijn een getalenteerde kandidaat

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de medewerker verzekeringen aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Medewerker verzekeringen inhuren

Waarom zou ik een medewerker verzekeringen inhuren?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Uit welke opties kan ik kiezen bij student-inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een medewerker verzekeringen beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?