Medewerker reserveringen

Student Inhuren helpt organisaties door heel Nederland bij het vinden van een getalenteerde medewerker reserveringen.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Direct contact met een recruiter Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medewerker reserveringen inhuren

Een medewerker reserveringen is verantwoordelijk voor het organiseren van business events, trainingen, opleidingen en vergaderingen voor zowel interne medewerkers als zakelijke relaties van een bedrijf. Daarnaast stelt deze medewerker offertes op en verwerkt reserveringen in het reserveringssysteem, evenals het voeren van verkoopgesprekken en het geven van rondleidingen. Kortom, het betreft een functie met uiteenlopende taken, waardoor het dus belangrijk is om flexibel te zijn. Ook is het van belang om communicatief vaardig te zijn en goed in teamverband samen te werken. Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een medewerker reserveringen, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de contactpersoon van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door groeiende markten en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor bedrijven een steeds grote uitdaging om een (goede) medewerker reserveringen te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

De beste match!

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de medewerker reserveringen aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Medewerker reserveringen inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale reservering medewerker nodig heb?

Heeft Student inhuren per direct een reservering medewerker beschikbaar?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat kost het inhuren van een reservering medewerker?