Medewerker control room

Zoekt u een vakbekwame medewerker control room? Bekijk hier de inhuurmogelijkheden van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Zodra u een vacature indient gaan wij direct aan de slag. Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Inhuren op flexibele basis

Onze pool aan studenten, young professionals en ervaren medewerkers zijn allemaal flexibel inzetbaar. U kunt zelf bepalen wanneer en hoelang de gekozen control room medewerker voor u werkt.

Geen werkgeversrisico's

Indien u een medewerker control room inhuurt op uitzend- of detacheringsbasis, dan draagt Student Inhuren de werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

U kunt ervoor kiezen om de werving aan ons uit te besteden. Wij zorgen dan voor een getalenteerde kandidaat en indien gewenst nemen wij de uitbetaling ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. U mag verwachten dat wij u binnen een week een voorstel doen voor één of meerdere kandidaten. Houd er rekening mee dat we in sommige gevallen niet binnen deze streeftermijn kunnen leveren. Dit kan voorkomen als de medewerker bijvoorbeeld over specifieke skills dient te beschikken. Onze specialist bespreekt graag op een heldere manier wat er mogelijk is voor u!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Medewerker control room inhuren

Een medewerker control room is verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van een (buiten)operator, het uitvoeren en evt. bijsturen van processen aan de hand van stuurgegevens (procesparameters, analyseresultaten, eigen waarnemingen) en voor bijvoorbeeld het toezien op de naleving van milieu- en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast stemt de medewerker control room processen af samen met collega’s. In deze functie is het erg belangrijk om accuraat en stressbestendig te werken. Ook zijn een flexibele en sociale instelling belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een medewerker reserveringen, dan kunt u dit uiteraard bespreken met uw contactpersoon van Student Inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Voor bedrijven kan het een hele uitdaging zijn om een goede medewerker control room te vinden. Student Inhuren steekt veel tijd in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Wij bemiddelen en helpen u in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Bij Student Inhuren streven wij ernaar binnen een week een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar, tenzij u hele specifieke kennis of vaardigheden vereist.

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de medewerker control room aan. De recruiter stelt u geschikte kandidaten voor en u kiest de beste match. Na een kennismaking, beslist u of u deze kandidaat in dienst wilt nemen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Medewerker control room inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik een control room medewerker inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een control room medewerker beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Hoe kan ik een vacature plaatsen?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?