Magazijnmedewerkers

Bent u op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers? Via Student Inhuren kunt op verschillende manieren magazijnmedewerkers inhuren.

Offerte aanvragen

Wat kost een student magazijnmedewerker?

Een student met werkervaring als magazijnmedewerker kost gemiddeld tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt af van onder andere de leeftijd van de student, het aantal magazijnmedewerkers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Heeft u nog vragen over het tarief? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat levert het inhuren van een student magazijnmedewerker u op?

Het inhuren van magazijnmedewerkers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een aantal voordelen met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student magazijnmedewerker inhuurt.

Dit mag u van een student magazijnmedewerker verwachten

Onze student magazijnmedewerkers zijn allround ervaren en weten van aanpakken. Zij werken veilig en gaan netjes met het materiaal en de producten om. U kunt onze magazijnmedewerkers inzetten voor allerlei veelvoorkomende magazijnwerkzaamheden. Denk aan order picken, heftruckwerkzaamheden, materiaalbeheer, voorraadbeheer enzovoorts. De studenten zijn gewend om zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag te gaan, maar zij kunnen ook heel goed samenwerken in een team.

Team met student magazijnmedewerkers inhuren?

Wellicht bent u vanwege de grootte van het magazijn of vanwege de aard van de werkzaamheden op zoek naar meer dan één student. U kunt natuurlijk ook een team met magazijnmedewerkers inhuren. U geeft uw wensen door wat u zoekt qua samenstelling, van geen werkervaring tot heel ervaren, van specialisten tot generalisten, wij kunnen u van alle studenten voorzien. Zo heeft u een betrouwbaar team tot uw beschikking voor een professionele uitvoering van uw werkzaamheden!

Stel uw eigen pool van student magazijnmedewerkers op

In de logistiek krijgt uw organisatie ongetwijfeld te maken met schommelingen in drukte. Zo heeft u wellicht ook te maken met piektijden of juist een rustigere periode. Deze schommelingen kunnen het lastig maken voor u om altijd het juiste aantal personeel beschikbaar te hebben. Wij bieden u hier een uitkomst voor. Wij verzorgen voor u een pool met betrouwbare en ervaren student magazijnmedewerkers. Zo zit u in de rustige periodes nergens aan vast. En in de drukke periodes kunt u direct een beroep doen op de studenten zonder dat zij nog ingewerkt moeten worden. U heeft geen omkijken meer naar de planning, dit faciliteren wij voor u.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Geef direct uw opdracht door!

U kunt direct uw opdracht of aanvraag doorgeven via het platform van Student Inhuren.

Magazijnmedewerkers door heel Nederland!

Student Inhuren heeft door heel Nederland per direct magazijnmedewerkers beschikbaar.

Geen werkgeversrisico's

Huurt u magazijnmedewerkers via Student Inhuren? Dan loopt u geen enkel werkgeversrisico.

Platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een verhuizer inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de assistent supermarktmanager direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden van een magazijnmedewerker:

  • Verrichten van periodieke tellingen, vastleggen van aantallen op daarvoor bestemde formulieren;
  • Registreren van bijzonderheden t.a.v. verrichte verplaatsingen/handelingen;
  • Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zending a.d.h.v. de beschikbare bescheiden, archiveren van vrachtbrieven, opslaan en inboeken van zendingen;
  • Controleren van retouren op beschadigingen, uiterlijke staat e.d. conform geldende procedures, desgewenst uitpakken/ompakken van artikelen;
  • Handmatig dan wel m.b.v. transport/pompwagen en/of mobiele hefinstallatie opslaan van goederen op gegeven locatie;
  • Handmatig dan wel m.b.v. transport/pompwagen en/of mobiele hefinstallatie opslaan van goederen op gegeven locatie.
  • Gereed zetten van bestellingen en controleren van aantallen en soorten verzamelde goederen.