Magazijnmedewerkers

Bent u op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers? Via Student Inhuren kunt op verschillende manieren magazijnmedewerkers inhuren.

Offerte aanvragen

Wat kost een student magazijnmedewerker?

Een student met werkervaring als magazijnmedewerker kost gemiddeld tussen de € 20,- en € 25,- per uur. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal magazijnmedewerkers dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Heeft u nog vragen over het tarief? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat levert het inhuren van een student magazijnmedewerker u op?

Het inhuren van magazijnmedewerkers levert u gemotiveerde studenten op die van aanpakken weten. En dat zonder zorgen. Het gehele inhuur proces wordt namelijk voor u uit handen genomen. Die uitbesteding brengt een mooi voordeel met zich mee; u betaalt niets aan het voorgesteld krijgen van geschikte profielen. U gaat pas betalen vanaf het moment dat u een student magazijnmedewerker inhuurt.

Dit mag u van een student magazijnmedewerker verwachten

Onze student magazijnmedewerkers zijn allround ervaren en weten van aanpakken. Zij werken veilig en gaan netjes met het materiaal en de producten om. U kunt onze magazijnmedewerkers inzetten voor allerlei veelvoorkomende magazijnwerkzaamheden. Denk aan order picken, heftruckwerkzaamheden, materiaalbeheer, voorraadbeheer enzovoorts. De studenten zijn gewend om zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid aan de slag te gaan, maar zij kunnen ook heel goed samenwerken in een team.

Team met student magazijnmedewerkers inhuren?

Wellicht bent u vanwege de grootte van het magazijn of vanwege de aard van de werkzaamheden op zoek naar meer dan één student. U kunt natuurlijk ook een team met magazijnmedewerkers inhuren. U geeft uw wensen door wat u zoekt qua samenstelling: van geen werkervaring tot heel ervaren; van specialisten tot generalisten. Wij kunnen u van alle studenten voorzien! Zo heeft u een betrouwbaar team tot uw beschikking voor een professionele uitvoering van uw werkzaamheden.

Stel uw eigen pool van student magazijnmedewerkers op

In de logistiek krijgt uw organisatie ongetwijfeld te maken met schommelingen in drukte. Zo heeft u wellicht ook te maken met piektijden of juist rustigere periodes. Deze schommelingen kunnen het lastig maken voor u om altijd het juiste aantal personeel beschikbaar te hebben. Wij bieden u hier een uitkomst voor. Wij verzorgen voor u een pool met betrouwbare en ervaren student magazijnmedewerkers. Zo zit u in de rustige periodes nergens aan vast. En in de drukke periodes kunt u direct een beroep doen op de studenten zonder dat zij nog ingewerkt moeten worden. U heeft geen omkijken meer naar de planning, dit faciliteren wij voor u.

Offerte aanvragen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Geef direct uw opdracht door!

U kunt direct uw opdracht of aanvraag doorgeven via het platform van Student Inhuren.

Magazijnmedewerkers door heel Nederland!

Student Inhuren heeft door heel Nederland per direct magazijnmedewerkers beschikbaar.

Geen werkgeversrisico's

Huurt u magazijnmedewerkers via Student Inhuren? Dan loopt u geen enkel werkgeversrisico.

Welke bedrijven huren een magazijnmedewerker in?

In principe kan een magazijnmedewerker aan de slag bij ieder bedrijf met een eigen distributiecentrum of magazijn. Dit zijn veelal bedrijven in de logistiek of transport. Het kan ook zijn dat een magazijnmedewerker voor een grote winkel of een groot industrieel bedrijf werkt. Het zijn allemaal organisaties in de profitsector.

Taken en verantwoordelijkheden van een magazijnmedewerker:

  • Registreren van bijzonderheden t.a.v. verrichte verplaatsingen/handelingen;
  • Gereed zetten van bestellingen en controleren van aantallen en soorten verzamelde goederen;
  • Verrichten van periodieke tellingen, vastleggen van aantallen op daarvoor bestemde formulieren;
  • Handmatig dan wel m.b.v. transport/pompwagen en/of mobiele hefinstallatie opslaan van goederen op gegeven locatie;
  • Controleren van retouren op beschadigingen, uiterlijke staat e.d. conform geldende procedures, desgewenst uitpakken/ompakken van artikelen;
  • Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zending a.d.h.v. de beschikbare bescheiden, archiveren van vrachtbrieven, opslaan en inboeken van zendingen.