Logistiek specialist

Op deze pagina vindt u alle informatie over Student Inhuren, de werkwijze en alle mogelijkheden rondom de inhuur van een logistiek specialist.

Offerte aanvragen

Logistiek specialist inhuren

Een logistiek specialist is verantwoordelijk voor het maximaliseren van de klanttevredenheid en het minimaliseren van de logistieke kosten van een bedrijf. Deze medewerker zorgt dat logistieke problemen en (mogelijke) valkuilen worden gesignaleerd en verholpen. Daarnaast doet hij of zij aan voorraadbeheer en initieert verbeterprocessen binnen de logistiek. In deze functie is het belangrijk om samen te werken met andere afdelingen, waardoor (goede) communicatieve vaardigheden dus vereist zijn. Ook moet de logistiek specialist goed zijn met IT, omdat steeds meer (logistieke) processen digitaal verlopen.

Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een logistiek specialist, dan kunt u dit uiteraard bespreken met de contactpersoon van Student Inhuren.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie en werkt binnen heel Nederland. Door groeiende markten en het oplopende tekort aan (jonge) talenten, is het voor bedrijven een steeds grote uitdaging om een (goede) logistiek specialist te vinden. Student Inhuren maakt deze match (mede) mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Het bedrijf bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren verbindt enthousiaste en ambitieuze studenten, young professionals en afgestudeerden vanaf mbo niveau aan uitdagende banen binnen uiteenlopende sectoren.

Op korte termijn een geschikte kandidaat voorgesteld

Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte en ondernemende kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak realiseerbaar. Samen met de recruiter maakt u een profiel van de logistiek specialist aan. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan een geschikte kandidaat.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Volledig digitale werkwijze

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Digitaal platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een logistiek specialist inhuren. Zo heeft u de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de logistiek specialist direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden logistiek specialist:

  • Coördineren en plannen van al het uitgaande en inkomende transport;
  • Klanten adviseren over de beste transportoplossing en bijkomende documentatie;
  • Klanten en leveranciers telefonisch en per e-mail te woord staan;
  • Schades rapporteren van binnenkomende goederen conform klantinstructies;
  • Zorgen voor laad- en losdocumenten;
  • Opdrachten aanmaken voor het laden en lossen van de goederen;
  • Verbeteringen binnen het logistieke proces initiëren.