Klantenservice medewerker inhuren

Bekijk op deze pagina de tarieven, mogelijkheden en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Klantenservice medewerker inhuren

Een klantenservice medewerker verricht kantoorwerk en andere (ondersteunende) werkzaamheden, maar is in de praktijk voornamelijk bezig met het helpen van klanten. Vaak beantwoord een klantenservice medewerker telefonisch en via de e-mail vragen van klanten en medewerkers. De klantenservice medewerkers van Student Inhuren zijn sociaal en communicatief erg vaardig.

Tarieven klantenservice medewerker

De tarieven van een klantenservice medewerker zijn verschillend. Het tarief is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren, namelijk; leeftijd, werkervaring & opleidingsachtergrond van de potentiële kandidaat. Neem voor meer informatie over het tarief van een klantenservice medewerker contact op met onze specialisten of vraag een offerte aan.

Werkwijze van Student Inhuren

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de administratief medewerker. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan geschikte kandidaten. De contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor. Als laatste stap maakt u kennis met, en bepaalt u welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

Op korte termijn een geschikte kandidaat

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie. Wij maken dit mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Student Inhuren bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak haalbaar.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stel uw vraag:

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

De klantenservice medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Digitaal platform Student Inhuren

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op verschillende wijze een klantenservice medewerker inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en natuurlijk de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de klantenservice medewerker direct bij u in dienst. U loopt te allen tijde geen werkgeversrisico, aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is.

Taken en verantwoordelijkheden klantenservice medewerker:

  • Helpt medewerkers bij problemen, klachten en vragen;
  • Biedt ondersteuning en dienstverlening aan bestaande klanten;
  • Probeert de klant zo goed mogelijk verder te helpen en mogelijke problemen op te lossen;
  • Communicatief erg sterk en kan met verschillende typen mensen communiceren;
  • Neemt telefonisch of per e-mail contact op met klanten;
  • Helpt bij verdere ontwikkeling en eventuele problemen met klanten.