Klantenservice medewerker

Bekijk op deze pagina de tarieven, mogelijkheden en werkwijze van Student Inhuren.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

De klantenservice medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantenservice medewerker inhuren

Een klantenservice medewerker verricht kantoorwerk en andere (ondersteunende) werkzaamheden, maar is in de praktijk voornamelijk bezig met het helpen van klanten. Vaak beantwoord een klantenservice medewerker telefonisch en via de e-mail vragen van klanten en medewerkers. De klantenservice medewerkers van Student Inhuren zijn sociaal en communicatief erg vaardig.

Tarieven klantenservice medewerker

De tarieven van een klantenservice medewerker zijn verschillend. Het tarief is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren, namelijk; leeftijd, werkervaring & opleidingsachtergrond van de potentiële kandidaat. Neem voor meer informatie over het tarief van een klantenservice medewerker contact op met onze specialisten of vraag een offerte aan.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Werkwijze van Student Inhuren

Samen met de recruiter maakt u een profiel van de administratief medewerker. U krijgt van de recruiter een lijst met geschikte kandidaten voorgesteld, waaruit u de beste match kiest. Vervolgens gaat de recruiter aan de slag om u voor te stellen aan geschikte kandidaten. De contactpersoon stelt vervolgens de beste profielen aan u voor. Als laatste stap maakt u kennis met, en bepaalt u welke kandidaten u een kennismaking wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt.

Op korte termijn een geschikte kandidaat

Student Inhuren is gespecialiseerd in het maken van de beste match voor uw organisatie. Wij maken dit mogelijk door o.a. veel tijd te steken in werving- en selectie van geschikte kandidaten. Student Inhuren bemiddelt en helpt organisaties in hun zoektocht naar de beste match. Student Inhuren wil binnen een week al een geschikte kandidaat aan u voor stellen en bij u aan het werk zetten. In de praktijk is deze termijn ook vaak haalbaar.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Klantenservice medewerker inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik de klantenservice medewerker nog meer inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere klantenservice medewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een klantenservice medewerker?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?