Juridisch personeel

Op korte termijn getalenteerd juridisch personeel inhuren?

Offerte aanvragen
Declarant inhuren

Juridisch personeel inhuren

De vraag naar goede juristen is momenteel zeer groot, en daarom heeft Studenten Inhuren besloten om zich te gaan specialiseren in het leveren van juridisch personeel. Wij spelen hiermee in op het feit dat er momenteel veel rechtenstudenten in Nederland staan te springen om hun eerste stappen in de wereld van de advocatuur te zetten. Het inhuren van een hoogwaardige student, met de juiste achtergrond, bij ons kan absoluut van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Op de korte termijn, maar zeer zeker ook op de lange termijn!

Geen tijd kwijt aan werving

Doordat Student Inhuren de werving en selectie van de kandidaten op zich neemt, bent u daar als onderneming geen tijd meer aan kwijt en kunt u zich focussen op de belangrijkste zaken van uw afdeling. Al onze kandidaten worden bij de intake overigens goed gescreend, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij enkel en alleen met de beste stagiaires en studenten van het HBO en WO werken. Met het oog op de toekomst is dit een zeer verstandige investering voor uw onderneming, aangezien u op deze manier het talent van morgen vandaag al in huis haalt!

Iedere beroepssoort

De vraag naar juridische medewerkers is in bijna elke bedrijfstak groeiende. Wij leveren landelijk bijvoorbeeld al aan onder andere banken, verzekeraars en juridische ondernemingen. Ook juridisch overheidspersoneel kunt u bij ons inhuren. De overheid is de grootste werkgever voor juridisch personeel in Nederland, en door een groeiend aantal reguleringen en wetten blijft de vraag naar goed juridisch personeel stijgen. Een talentvolle student of stagiair inhuren via ons kan dus een prima optie zijn.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Bespreek de vacature met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde kandidaten

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Welke bedrijven huren een juridisch medewerker in?

Zowel gemeentes of provincies als grote bedrijven kunnen een juridisch medewerker inhuren. Een juridisch medewerker wordt veelal ingehuurd bij gemeenten, vluchtelingenorganisaties of andere openbare instellingen. Dit houdt in dat hij of zij het snelst ingehuurd wordt voor de publieke of non-profit sector. Tevens kan hij ook ingezet worden bij een profit organisatie.

Taken en verantwoordelijkheden juridisch personeel:

  • Het adviseren van klanten;
  • Het aanmaken van dossiers;
  • Het bijhouden van dossiers;
  • Het oplossen van juridische kwesties;
  • Contact onderhouden met de klanten;
  • Het opstellen van juridische brieven/e-mails;
  • Het beantwoorden van juridische vragen aan de klanten.