Juridisch personeel

Op korte termijn getalenteerd juridisch personeel inhuren?

Offerte aanvragen

Bespreek de vacature met onze recruiters.

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde kandidaten

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Juridisch personeel inhuren

De vraag naar goede juristen is momenteel zeer groot, en daarom heeft Studenten Inhuren besloten om zich te gaan specialiseren in het leveren van juridisch personeel. Wij spelen hiermee in op het feit dat er momenteel veel rechtenstudenten in Nederland staan te springen om hun eerste stappen in de wereld van de advocatuur te zetten. Het inhuren van een hoogwaardige student, met de juiste achtergrond, bij ons kan absoluut van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Op de korte termijn, maar zeer zeker ook op de lange termijn!

Geen tijd kwijt aan werving

Doordat Student Inhuren de werving en selectie van de kandidaten op zich neemt, bent u daar als onderneming geen tijd meer aan kwijt en kunt u zich focussen op de belangrijkste zaken van uw afdeling. Al onze kandidaten worden bij de intake overigens goed gescreend, waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij enkel en alleen met de beste stagiaires en studenten van het hbo en wo werken. Met het oog op de toekomst is dit een zeer verstandige investering voor uw onderneming, aangezien u op deze manier het talent van morgen vandaag al in huis haalt!

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Iedere beroepssoort

De vraag naar juridische medewerkers is in bijna elke bedrijfstak groeiende. Wij leveren landelijk bijvoorbeeld al aan onder andere banken, verzekeraars en juridische ondernemingen. Ook juridisch overheidspersoneel kunt u bij ons inhuren. De overheid is de grootste werkgever voor juridisch personeel in Nederland, en door een groeiend aantal reguleringen en wetten blijft de vraag naar goed juridisch personeel stijgen. Een talentvolle student of stagiair inhuren via ons kan dus een prima optie zijn.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Juridisch personeel inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik juridisch personeel inhuren?

Wij hebben op korte termijn meerdere juridische medewerkers nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van juridisch personeel?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?