Juridisch overheidspersoneel inhuren

Op zoek naar juridisch personeel voor de gemeentelijke-, provinciale- of landelijke overheid?

Offerte aanvragen

Vacature bespreken met onze recruiters

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde kandidaten

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Juridisch overheidspersoneel inhuren

De overheid is de grootste werkgever voor juridisch personeel in Nederland. Door een groeiend aantal reguleringen en wetten blijft de vraag naar goede juridische medewerkers bovendien stijgen. Daarom richten wij ons continu op het vinden van talentvolle kandidaten op dit gebied. Juridische medewerkers zijn een ideale doelgroep om een flexibele schil van in te bouwen in uw organisatie. Juridisch overheidspersoneel inhuren bij een externe partij, zoals Student Inhuren, is dus zeker het overwegen waard.

Voor wie werken wij?

Student Inhuren werkt voornamelijk voor overheidsinstellingen die op flexibele basis juridisch personeel nodig hebben. Dit kan voorkomen wanneer er bijvoorbeeld uitval van het huidige personeel is en er tijdelijk extra krachten nodig zijn. Ook kan Student Inhuren personeel leveren wanneer er voor een langere periode iemand nodig is.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Direct kandidaten beschikbaar

Heeft u op korte termijn juridisch overheidspersoneel nodig? In de meeste gevallen kunnen wij al binnen een week een kandidaat aan u voorstellen. Ons juridisch overheidspersoneel is flexibel inzetbaar binnen uw organisatie. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en werkwijze? Neemt u dan contact op met de specialist of doe meteen een vrijblijvende aanvraag.

 

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Juridisch overheidspersoneel inhuren inhuren

Voor welke werkzaamheden kan ik juridisch overheidspersoneel inhuren?

Heeft Student inhuren per direct juridisch overheidspersoneel beschikbaar?

Wat kost het inhuren van juridisch overheidspersoneel?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?

Hoe gaat student-inhuren te werk?