Journalist student

De journalist studenten van Student Inhuren zijn een ster in het schrijven van nieuwsberichten, interviews en artikelen.

Offerte aanvragen

Vacatures bespreken met een recruiter

Bespreek vrijblijvend de vacature met de recruiters van Student Inhuren. Wij geven u zo nodig advies over de werving- en selectie van kandidaten.

Op korte termijn een kandidaat voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Vind een getalenteerde medewerker

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Journalist student inhuren

Een journalist student is een ster in het schrijven van nieuwsberichten, interviews en artikelen. De journalist schrijft professioneel met de wensen en behoeften van de doelgroep in het achterhoofd.  Voorafgaande zorgt de journalist ervoor dat er onderzoeken worden uitgevoerd. Het onderwerp waarover geschreven wordt, moet namelijk vooraf grondig bestudeerd worden. Naast het schrijven van de artikelen of nieuwsitems is een journalist ook verantwoordelijk voor het bedenken van pakkende koppen, onderschriften en het uitzoeken van ondersteunend beeldmateriaal. Onze getalenteerde journalisten beschikken over een brede media kennis en hebben een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren biedt u de mogelijkheid getalenteerde journalisten in te huren. Wij zorgen ervoor dat de administratie op orde is zodat de journalist direct bij u aan de slag kan. Ook kunt u zelf bepalen wanneer en hoelang u onze talenten nodig heeft. Dit geeft u de mogelijkheid om uw werkgelegenheid aan de juiste situatie aan te passen. Nadat u een aanvraag heeft ingediend, gaat één van onze recruiters direct aan de slag. Wij stellen een lijst met geschikte kandidaten voor en uiteindelijk kiest u welke kandidaat u uitnodigt voor een gesprek. Voor meer informatie over het de werkwijze van Student Inhuren kunt u contact opnemen met één van onze contactpersonen.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Journalist student inhuren

Wat als ik een Engelstalige of internationale journalist student nodig heb?

Waarvoor kan ik een journalist student inhuren?

Heeft Student inhuren per direct een journalist student beschikbaar?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?