Inhouse constructie

Student Inhuren is gespecialiseerd in het bemiddelen tussen bedrijven en getalenteerde kandidaten. De voordelen van een inhouse constructie voor u op een rij.

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

De manier voor het vinden van getalenteerde medewerkers.

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inhouse constructie

Bij een inhouse constructie treedt een van onze medewerkers in dienst binnen uw bedrijf, en regelt alle personeelszaken voor u.

Wat zijn de voordelen?

Door de personeelszaken uit te besteden aan een van onze medewerkers, voorkomt u dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Doordat de werving en selectie van de medewerkers door ons gebeurt, hoeft u daar niet meer naar om te kijken. Ook de planning en verloning van de door ons gezochte medewerkers nemen wij voor onze rekening. Kort gezegd: wij zorgen ervoor dat er goed draaiende complete afdelingen komen te staan in uw onderneming.

  • Werving, selectie, planning en verloning
  • Personeel in vrijwel alle branches
  • Prima overzicht als werkgever

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Onze branches

Student Inhuren is actief in allerlei verschillende branches. Het maakt dus niet uit naar wat voor personeel u op zoek bent, wij kunnen vrijwel altijd geschikte kandidaten werven en selecteren. Of het nu gaat om logistieke medewerkers, promotiepersoneel of chauffeurs, wij hebben het allemaal in onze database staan. Staat uw branche er niet tussen op de pagina? Meld het bij ons, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we ook voor uw branche talenten beschikbaar hebben.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Inhouse constructie inhuren

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Kan ik bij ontevredenheid de samenwerking direct stopzetten?

Loop ik werkgeversrisico?