Industrieel verpakker

Bekijk op deze pagina het complete overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot de inhuur van een industrieel verpakker.

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in logistiek personeel!

Student Inhuren is gespecialiseerd in het leveren van personeel voor logistieke functies. Onze recruiters hebben jarenlange ervaring en de juiste contacten om gekwalificeerde kandidaten voor te stellen.

Flexibel inzetbaar

Onze pool aan kandidaten bestaat voornamelijk uit studenten en young professionals. Zij zijn flexibel inzetbaar, dus u bepaalt zelf wie u wanneer en voor hoe lang wilt inzetten.

Op korte termijn kandidaten voorgesteld

Zodra u een aanvraag indient bij Student Inhuren gaan onze recruiters direct voor u aan de slag. Wij streven ernaar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Offerte aanvragen

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en nemen eventueel de uitbetaling hiervan ook voor onze rekening.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere kandidaten. In de meeste gevallen lukt dit, tenzij u zeer specifieke wensen en eisen heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met u.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Industrieel verpakker inhuren

Een industrieel verpakker is verantwoordelijk voor het inpakken en verpakken van goederen en producten. Daarnaast plakt deze medewerker stickers op de dozen en maakt ze verzendklaar. Het verpakken gebeurt uiteraard altijd op een veilige en verantwoorde wijze. In deze functie is belangrijk om nauwkeurig, flexibel en fysiek sterk te zijn, aangezien sommige producten en pakketten vrij zwaar zijn.

Wat kunt u verwachten van onze industrieel verpakkers?

Via een strikte werving- en selectieprocedure selecteren wij industrieel verpakkers voor onze pool van geschikte medewerkers. Bij de inhuur van een industrieel verpakker zijn overigens geen materialen of vervoer inbegrepen. Hier moet u zelf voor zorgen. Daarnaast zijn de verpakkers flexibel inzetbaar en in te huren op vaste basis of voor kort durende projecten. Mocht u verder nog specifieke eisen of criteria hebben ten aanzien van het inhuren van een industrieel verpakker, neem dan contact op met één van onze recruiters.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Overige logistieke medewerkers inhuren

Heeft u naast een industrieel verpakker nog andere logistieke medewerkers nodig? Student Inhuren heeft een breed aanbod van logistiek personeel, dat u door heel Nederland kunt inhuren. Denk bijvoorbeeld aan:

Over Student Inhuren

Student Inhuren is gespecialiseerd in het leveren van logistiek personeel. Door heel Nederland werken wij voor grote distributiecentra, verhuisbedrijven, logistiek dienstverleners, logistieke platformen, bezorgservices en autoverhuurbedrijven. Wij hebben een grote pool aan logistieke medewerkers die u flexibel kunt inzetten. De planners van Student Inhuren kijken samen met u naar de planning, werkzaamheden en vereisten. Op basis daarvan selecteren wij de best beschikbare medewerkers uit de pool.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Industrieel verpakker inhuren

Hoe gaat Student Inhuren te werk?

Wij hebben op korte termijn meerdere verpakkers nodig. Is dat mogelijk?

Wat kost het inhuren van een industrieel verpakker?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?