Huur als ZZP’er een student in

Wilt u als ZZP'er een student inhuren? Bekijk hier de opties

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Krijg binnen redelijke termijn kandidaten voorgesteld.

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Volledige digitale werkwijze.

Student Inhuren werkt volledig digitaal. Schrijf uw organisatie vandaag nog in en geef direct uw vacature door.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HUUR ALS ZZP’ER EEN STUDENT IN

Als zzp’er kunnen de werkzaamheden die je allemaal moet doen best uiteenlopen. Buiten het werk dat u uitvoert voor uw klanten, zijn er natuurlijk nog heel veel andere dingen die u voor uw bedrijf zult moeten doen. Het bouwen van een website, belastingaangifte doen, facturen versturen etc. Allemaal dingen waar u zelf waarschijnlijk geen zin en ook geen tijd voor heeft. De oplossing: huur als zzp’er een student in bij ons!. Wanneer u deze werkzaamheden uitbesteedt aan één van onze studenten, houdt u zelf meer tijd over. Hierdoor kunt u zich echt richten op uw core business. Geen omkijken meer naar de vervelende klusjes die er altijd bij komen kijken wanneer u als ZZP’er werkt. Als ZZP’er moet u vaak alles zelf doen, maar onze studenten helpen u graag!

ERVARING EN FLEXIBILITEIT

Wanneer u wel een student kunt gebruiken voor werkzaamheden waar u zelf geen zin of tijd voor heeft, zoeken wij graag een student met relevante ervaring voor de werkzaamheden die u in gedachten heeft voor hem/haar. Wij besteden hier altijd veel aandacht aan, zodat we altijd de ideale kandidaat aan u kunnen voorstellen. Wij hebben veel studenten in huis met verschillende opleidingen en ervaringen, voor vrijwel elke opdracht hebben wij dus de juiste student voor u in huis. Onze studenten ondersteunen u graag bij de werkzaamheden.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

VOORDELEN VAN HET INHUREN VAN EEN STUDENT

Huur als zzp’er een student in bij Student Inhuren, en u profiteert direct van de vele voordelen die dit met zich meebrengt. Onze kandidaten staan altijd voor u klaar en wanneer u een student inhuurt zit u bovendien nergens aan vast. Dit is een stuk goedkoper dan wanneer u vast personeel aan zou nemen. Daarnaast werkt de student alleen wanneer dit voor u uitkomt. Wanneer u in een rustigere periode komt en zelf de werkzaamheden wilt uitvoeren, zit u nergens aan vast en hoeft u niemand teleur te stellen. U kunt de student inhuren wanneer u dit nodig vindt, bijvoorbeeld in drukke periodes. Daarnaast kijken wij altijd welke student de meest geschikte kandidaat is voor u. Op deze manier wordt u altijd voorgesteld aan een kandidaat die bij uw organisatie past.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Huur als ZZP’er een student in inhuren

Wat kost het inhuren van een student?

Heeft Student inhuren per direct een student beschikbaar?

Heeft student-inhuren overal in Nederland studenten beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?