Horeca personeel

Op zoek naar vlot en gemotiveerd horeca personeel?

Offerte aanvragen

Horeca personeel inhuren

Bent u op zoek naar ervaren en gastvrij horeca personeel? Student Inhuren heeft de juiste mensen voor u klaarstaan. Wij werken met een getalenteerde pool van studenten die al de nodige horeca ervaring hebben. Onze kandidaten hoeven dus nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar.

Groot aanbod

Naast ervaring selecteren wij onze kandidaten ook op flexibiliteit, uitstraling en kwaliteit. Wij vinden het namelijk van groot belang dat ons horeca personeel een goede indruk maakt op uw gasten. Zoekt u een specifiek soort medewerker? Ook dan kunt u bij ons terecht! Of u nu op zoek bent naar een barista die koffie van topkwaliteit serveert, een flexibele barman, restaurant- of cateringmedewerker; geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat de ideale kandidaat bij u terecht komt.

Voordelen van Student Inhuren

Huurt u horeca personeel in via Student Inhuren, dan bent u verzekerd van een groot aantal voordelen. Zo bent u als organisatie niet verantwoordelijk voor de verloning van onze studenten en zijn zij via ons voor de volle 100% verzekerd. Verder kunnen wij eventueel ook de poolmanagement voor onze rekening nemen. Dit houdt in dat wij een pool van ervaren en flexibel horeca personeel voor u samenstellen, waarop u altijd aanspraak kunt maken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Horeca personeel met certificeringen

Alle horeca uitzendkrachten beschikken over de juiste certificeringen om professioneel aan de slag te gaan bij uw horecaonderneming.

Inhuren zonder werkgeversrisico's

U loopt geen werkgeversrisico’s.
Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Welke bedrijven huren horeca personeel in?

Horeca personeel wordt meestal ingehuurd door bedrijven die actief zijn binnen de horeca. Dit kunnen verschillende soorten bedrijven binnen de sector zijn. Zo kan horeca personeel worden ingehuurd door bijvoorbeeld restaurants, bars of hotels. Het kan ook voorkomen dat horeca personeel wordt ingehuurd door bedrijven die niet specifiek opereren binnen de horeca, maar wel over een kantine beschikken. In dat geval kan de medewerker bijvoorbeeld aan de slag bij een school, sportvereniging of ziekenhuis.

Taken en verantwoordelijkheden horeca personeel:

  • Het serveren van drankjes en hapjes;
  • Het vriendelijk helpen van alle gasten;
  • Het ontvangen en inchecken van de gasten;
  • Het schoonmaken van de keuken en het restaurant;
  • Het bereiden van alle gerechten en drankjes in de keuken;
  • Het ondersteunen van de kok in de keuken en alle vaat afwassen;
  • Het beheren van ruimtes en inplannen van grote groepen en-/of evenementen.