Op zoek naar vlotte en gemotiveerde horeca medewerkers?

Offerte aanvragen

Horeca personeel inhuren

Bent u op zoek naar ervaren en gastvrij horeca personeel? Student Inhuren heeft de juiste mensen voor u klaarstaan. Wij werken met een  getalenteerde pool van studenten die al de nodige horeca ervaring hebben. Onze kandidaten hoeven dus nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar.

Groot aanbod

Naast ervaring selecteren wij onze kandidaten ook op flexibiliteit, uitstraling en kwaliteit. Wij vinden het namelijk van groot belang dat ons horeca personeel een goede indruk maakt op uw gasten. Zoekt u een specifiek soort personeel? Ook dan kunt u bij ons terecht! Of u nou op zoek bent naar een barista die koffie van topkwaliteit serveert, een flexibele barman, restaurant- of cateringmedewerker. Geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat u de ideale kandidaat op uw evenement krijgt.

Beschikbaar horeca personeel

Onze voordelen

Huurt u horeca personeel in via Student Inhuren, dan bent u verzekerd van een groot aantal voordelen. Zo bent u als organisatie niet verantwoordelijk voor de verloning van onze studenten en zijn zij via ons voor de volle 100% verzekerd. Verder kunnen wij eventueel ook de poolmanagement voor onze rekening nemen. Dit houdt in dat wij een pool van ervaren en flexibel horeca personeel voor u samenstellen, waarop u altijd aanspraak kunt maken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Horeca personeel met certificeringen

Alle horeca uitzendkrachten beschikken over de juiste certificeringen om professioneel aan de slag te gaan bij uw horecaonderneming.

Inhuren zonder werkgeversrisico's

U loopt geen werkgeversrisico’s.
Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Digitaal platform

Zodra u een keuze voor een kandidaat maakt, verloopt de hele dienstverlening digitaal. Het platform van Student Inhuren geeft u inzicht in de gewerkte uren, facturatie en te verwerken gegevens.

Bedrijven die reeds samenwerken met Student Inhuren, geven via het platform zelf de nieuwe aanvragen en opdrachten door.

Via Student Inhuren kunt u op een aantal manieren een receptioniste inhuren. U heeft de keuze uit de uitzendconstructie (NBBU cao), deta-vast mogelijkheden en de mogelijkheid tot werving en selectie. Bij werving- en selectie treedt de receptioniste direct bij u in dienst. Aangezien Student Inhuren officieel de werkgever is, loopt u geen werkgeversrisico.

Taken en verantwoordelijkheden horeca personeel:

  • Het bereiden van alle gerechten en drankjes in de keuken;
  • Het ondersteunen van de kok in de keuken en alle vaat afwassen;
  • Het serveren van drankjes en hapjes;
  • Het schoonmaken van de keuken en het restaurant;
  • Het ontvangen en inchecken van de gasten;
  • Het beheren van ruimtes en inplannen van grote groepen en-/of evenementen;
  • Het vriendelijk helpen van alle gasten.