Horeca personeel

Op zoek naar vlot en gemotiveerd horeca personeel?

Offerte aanvragen

Horeca personeel met certificeringen

Alle horeca uitzendkrachten beschikken over de juiste certificeringen om professioneel aan de slag te gaan bij uw horecaonderneming.

Inhuren zonder werkgeversrisico's

U loopt geen werkgeversrisico’s. Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Digitaal en door heel Nederland

Student Inhuren kenmerkt zich door het feit dat wij volledig digitaal te werk gaan. Dat heeft als voordeel dat u snel personeel kunt inhuren door heel Nederland.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Horeca personeel inhuren

Bent u op zoek naar ervaren en gastvrij horeca personeel? Student Inhuren heeft de juiste mensen voor u klaarstaan. Wij werken met een getalenteerde pool van studenten die al de nodige horeca ervaring hebben. Onze kandidaten hoeven dus nauwelijks ingewerkt te worden en zijn per direct inzetbaar.

Groot aanbod

Naast ervaring selecteren wij onze kandidaten ook op flexibiliteit, uitstraling en kwaliteit. Wij vinden het namelijk van groot belang dat ons horeca personeel een goede indruk maakt op uw gasten. Zoekt u een specifiek soort medewerker? Ook dan kunt u bij ons terecht! Of u nu op zoek bent naar een barista die koffie van topkwaliteit serveert, een flexibele barman, restaurant- of cateringmedewerker; geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat de ideale kandidaat bij u terecht komt.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Voordelen van Student Inhuren

Huurt u horeca personeel in via Student Inhuren, dan bent u verzekerd van een groot aantal voordelen. Zo bent u als organisatie niet verantwoordelijk voor de verloning van onze studenten en zijn zij via ons voor de volle 100% verzekerd. Verder kunnen wij eventueel ook de poolmanagement voor onze rekening nemen. Dit houdt in dat wij een pool van ervaren en flexibel horeca personeel voor u samenstellen, waarop u altijd aanspraak kunt maken.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Horeca personeel inhuren

Wat voor soort horeca personeel kan ik inhuren?

Welke cao is van toepassing als ik horeca personeel inhuur?

Op welke termijn kan ik horeca personeel inhuren?

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van horeca personeel?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?