Heftruckchauffeur

Zoekt u studenten die ervaring hebben als heftruckchauffeur? Student Inhuren beschikt over een grote pool aan geschikte kandidaten.

Offerte aanvragen

Heftruckchauffeur

Onze student heftruckchauffeurs hebben veiligheid, nauwkeurigheid en stressbestendigheid hoog in het vaandel staan. Zij beschikken uiteraard over een geldig heftruckcertificaat en zij brengen werkervaring mee. De heftruckchauffeurs zijn gewend om in magazijnen te werken, maar bijvoorbeeld ook bij de op- en afbouw van evenementen. Zij zorgen ervoor dat het materiaal binnen de tijd op de juiste plek ligt.

Wat kost een student heftruckchauffeur?

Voor een student met ervaring als heftruckchauffeur kunt u rekening houden met een uurtarief van gemiddeld € 25,- tot € 30,-. Het exacte tarief hangt onder andere af van de leeftijd van de student, het aantal heftruckchauffeurs dat u nodig heeft en de ervaring van de kandidaten. Voor verdere vragen over het tarief kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen

Poolmanagement

Bent u op zoek naar meerdere heftruckchauffeurs? Dan helpen wij u graag aan een team van student heftruckchauffeurs. Wanneer u met regelmaat heftruckchauffeurs nodig hebt, kan het een uitstekende oplossing zijn om met een flexibele pool van student heftruckchauffeurs te werken. Wij verzorgen deze pool voor u. Zo heeft u geen omkijken meer naar het regelen van extra krachten wanneer dit nodig is. Ziekte, piektijden, uitval van vaste medewerkers; al deze problemen worden opgelost door onze flexibele studenten. U kunt erop rekenen dat er vaste student heftruckchauffeurs voor u klaarstaan. De studenten hoeft u daarna ook niet meer in te werken.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

Daniël Sanandaji 085-4881118 daniel@inhuren.com

Daniël Sanandaji is de payrollspecialist van Student Inhuren. Voor vragen over uitbesteding van het flexibele werkgeverschap kunt u contact opnemen met Daniël.

De voordelen voor u op een rij

Ervaren heftruckchauffeurs

Via Student Inhuren werken wij met ervaren heftruckchauffeurs. De heftruckchauffeurs van Student Inhuren bezitten over de benodigde certificaten en competenties.

Binnen een week kandidaten voorgesteld

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Getalenteerde kandidaten

Na akkoord gaan wij direct en geheel vrijblijvend op zoek naar kandidaten. Voor iedere vacature proberen wij zo snel als mogelijk geschikte kandidaten voor te stellen.

Welke bedrijven huren een heftruckchauffeur in?

Een heftruckchauffeur is werkzaam binnen de logistiek of transport. In de meeste gevallen is een heftruckchauffeur werkzaam binnen een magazijn, loods of distributiecentrum. Het kan ook zijn dat een heftruckchauffeur wordt ingehuurd door havenbedrijven.

Taken en verantwoordelijkheden van een heftruckchauffeur:

  • Orderpicken;
  • In ploegendienst werken;
  • Verzendklaar maken goederen;
  • Het aanvullen van de productie;
  • Besturen van heftruck of reachtruck;
  • Verwerken van inkomende goederen;
  • Zorgen voor orde en netheid in het magazijn;
  • Laden en lossen van vrachtwagens, verplaatsen van diverse goederen en pallets.