Fruitplukker inhuren

Op korte termijn op zoek naar een fruitplukker? Bekijk de mogelijkheden bij student inhuren!

Offerte aanvragen

Wat is een werkstudent?

Een werkstudent is een student van een hogeschool of universiteit die vaak een financieel, juridische of opleiding in de ICT volgt.

Hoe gaat de inhuur in zijn werking?

Het doel van werkstudenten is dat u hoogopgeleide talentvolle medewerkers aan uw organisatie bindt voor de langere termijn.

Bespreek het profiel met Student Inhuren.

Bent u per direct op zoek naar werkstudenten? Neem het profiel en de vereisten door met onze recruiters. Vervolgens gaan wij op basis van dit profiel op zoek naar kandidaten.

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats je vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Werving uitbesteden

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fruitplukker inhuren

Fruitplukkers worden vaak ingehuurd als het de periode is om te oogsten. Vaak is er dan een grote vraag naar fruitplukkers voor een kleine tijd. Voor vele fruittelers is het erg lastig om dan aan veel fruitplukkers te komen. Hierbij kan student inhuren de fruittelers helpen. Student inhuren heeft veel studenten beschikbaar die deze fruittelers kan helpen. Vaak gaat het om frambozen, appels, peren en bessen. De groei van fruit staat natuurlijk nooit stil, daarom is het van belang om minimaal 5/6 dagen fruit te plukken.

Wat kan student inhuren voor mij betekenen?

Student inhuren kan ervoor zorgen dat u zich niet zorgen hoeft te maken om het personeel. Fruittelers moeten van te voren verzekerd zijn dat er genoeg fruitplukkers zijn. Dat is noodzakelijk als fruitteler. Daarnaast is het voor fruittelers steeds lastiger om aan betrouwbaar personeel te komen. Student inhuren kan u hierbij helpen.

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Poolmanagement

Naast het leveren van kwalitatief goede fruitplukkers kan Student Inhuren u ook op andere gebieden van dienst zijn. Zo kunnen wij een pool van goede kandidaten voor u samenstellen, en deze vervolgens ook managen. Wij maken gebruik van uitgebreide planningssystemen, waardoor wij altijd en overal de ideale student voor u kunnen inplannen. Voor meer informatie over deze dienst kunt u terecht op deze pagina. Vraag direct een offerte aan door op de button hierboven te klikken, of neem contact op met een van onze recruiters om eerst in alle rust nog even de precieze mogelijkheden en details te bespreken.

Over student inhuren

Onze naam geeft het eigenlijk al weg, maar bij ons kunt u (werk)studenten inhuren. Maar dit alleen zou ons tekort doen. We hebben een eigen vacaturebank waar studenten op honderden vacatures kunnen solliciteren. En daarnaast kunnen bedrijven ook nog een vacature bij ons plaatsen. Bedrijven kunnen ook nog kiezen om de werving uit te besteden. Dan zorgen wij ervoor dat we een getalenteerde werkstudent vinden voor u, daarnaast zorgen wij ook nog eens voor de uitbetaling van de werkstudent. Op deze unieke werkwijze richten wij ons op de snel veranderende arbeidsmarkt van de komende decennia.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Fruitplukker inhuren inhuren

Wij hebben op korte termijn meerdere fruitplukkers nodig. Is dat mogelijk?

Heeft student inhuren overal in Nederland fruitplukkers beschikbaar?

Wat kost het inhuren van een fruitplukker?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Hoe gaat student-inhuren te werk?