Front office medewerker

Bekijk hieronder de mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar één of meerdere front office medewerkers.

Offerte aanvragen

Een front office medewerker inhuren

Bent u tijdelijk of voor langere tijd op zoek naar een nieuwe front office medewerker? Eventueel ter vervanging van een uitgevallen medewerker, door extra drukte of doordat uw organisatie een nieuwe front desk aan het opzetten is? Via een medewerker van Student Inhuren kunt u verschillende geschikte kandidaten voorgesteld krijgen. Het voorgesteld krijgen van de kandidaten is door heel Nederland geheel vrijblijvend. Pas wanneer er één of meerdere kandidaten aan de slag gaan gaat u per uur een uitzendtarief betalen.

Hoe gaan wij te werk?

Direct een front office medewerker nodig of gewoon benieuwd naar de voorwaarden en tarieven? Door online of via de vaste lijn informatie aan te vragen kunnen wij u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Per organisatie en opdracht wordt er gekeken naar de meest gewenste oplossing. Vervolgens krijgt u geheel vrijblijvend een voorstel met daarin een duidelijk overzicht van de tarieven en voorwaarden. Bij akkoord krijgt u meerdere kandidaten voorgesteld. Alle voorgestelde front office medewerkers worden eerst nauwkeurig door Student Inhuren geselecteerd. Wanneer een front office medewerker past binnen het profiel kunt u direct via het platform van Student Inhuren beginnen met de inhuur.

Over Student Inhuren

Student Inhuren is een bemiddelaar gespecialiseerd in het vinden van getalenteerde studenten, starters of young professionals. Dit doen wij voor grote multinationals tot lokale MKB ondernemingen. Student Inhuren streeft ernaar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen dan wel bij u aan het werk te zetten. Naast front office medewerkers kunt u ook receptionistes, backoffice medewerkers en administratief medewerkers inhuren.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuur opties

Wij bieden meerdere opties om nieuwe medewerkers aan te nemen via Student Inhuren. U heeft de keuze uit uitzendbasis, deta-vast en werving- en selectie.

Geen werkgeversrisico's

De administratief medewerkers kunt u tijdelijk inhuren zonder werkgeversrisico's.

Hoe vinden wij getalenteerde front office medewerkers?

Opdrachtgevers zijn vaak benieuwd naar de manier waarop wij aan goede kandidaten komen. Hoe doen wij onze werving, waar vinden we de front office medewerkers en waarom komen ze naar Student Inhuren? Door een combinatie van slimme online marketing, het gebruik van platformen en het bieden van kwalitatieve banen komen er via-via wekelijks geschikte kandidaten bij Student Inhuren terecht. Vervolgens worden deze sollicitanten gescreend door onze medewerkers.

Hiervoor kunt u een front office medewerker inzetten:

  • Het ontvangen en aanmelden van bezoekers;
  • In de gaten houden van ingang en binnenkomende bezoekers bedrijfspand;
  • Het beantwoorden van vragen;
  • Het verstrekken van informatie;
  • Het netjes en opgeruimd houden van de balie of receptie;
  • Het ontvangen en registreren van klachten;
  • Energiek en op een nette wijze gasten te woord staan;
  • Bezoekers verwelkomen met een glimlach;
  • Het beheren van registratiesysteem.