Front office medewerker

Bekijk hieronder de mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar één of meerdere front office medewerkers.

Offerte aanvragen

Direct contact met een recruiter

Nadat u een aanvraag heeft gedaan bij Student Inhuren gaat één van onze recruiters direct aan de slag om voor u geschikte kandidaten te vinden.

Meerdere inhuuropties

U heeft de mogelijkheid om een vacature te plaatsen en de werving en selectie zelf te doen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een medewerker aan te nemen op uitzend- of detacheringsbasis, of via werving & selectie.

Geen werkgeversrisico's

De front office medewerkers kunt u zonder werkgeversrisico's op tijdelijke basis inhuren..

Uw
plan van aanpak

Zelf werven

Plaats uw vacature op Student Inhuren en volg getalenteerde kandidaten zelf op.

Laten werven

Besteed de werving aan ons uit. Wij zorgen voor een getalenteerde kandidaat en, indien gewenst, de uitbetaling hiervan.

Direct kandidaten
Beschikbaar

Bij Student Inhuren zetten wij alles op alles om u zo spoedig mogelijk te voorzien van een hardwerkende medewerker. Wij streven ernaar om u binnen een week een voorstel te doen voor één of meerdere kandidaten. Dit kan langer duren wanneer u speciale eisen of wensen heeft. Tijdens een persoonlijk gesprek met één van onze recruiters bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een front office medewerker inhuren

Bent u tijdelijk of voor langere tijd op zoek naar een nieuwe front office medewerker? Eventueel ter vervanging van een uitgevallen medewerker, door ziekte of extra drukte? Bij Student Inhuren gaan wij graag voor u aan de slag om u zo snel mogelijk en geheel vrijblijvend geschikte kandidaten voor te stellen. Wij hebben een netwerk aan kandidaten door heel Nederland. Pas als de kandidaat daadwerkelijk bij u aan de slag gaat, berekenen wij per uur het uitzendtarief dat we met u hebben afgesproken.

Hoe gaan wij te werk?

Zodra wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek willen wij graag zo veel mogelijk informatie van u krijgen, zodat wij alleen de beste kandidaten voor u kunnen selecteren. U krijgt geheel vrijblijvend een voorstel met een duidelijk overzicht van tarieven en voorwaarden. Indien het tariefvoorstel akkoord is, sturen wij u de profielen van één of meerdere kandidaten. Deze kandidaten hebben wij zeer nauwkeurig voor u geselecteerd. Indien een front office medewerker past binnen uw organisatie, kunt u deze per direct inhuren.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Student Inhuren is een bemiddelaar gespecialiseerd in het vinden van getalenteerde studenten, starters of young professionals. Dit doen wij voor grote multinationals tot lokale mkb-ondernemingen. Student Inhuren streeft ernaar om binnen een week geschikte kandidaten voor te stellen of zelfs bij u aan het werk te zetten. Naast front office medewerkers kunt u ook receptionistesbackoffice medewerkers en administratief medewerkers inhuren.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Front office medewerker inhuren

Wat betekent een front office medewerker?

Hoe gaat student-inhuren te werk?

Heeft Student inhuren per direct een front office medewerker beschikbaar?

Wat als ik een Engelstalige of internationale front office medewerker nodig heb?

Wat kost het inhuren van een front office medewerker?