Flexibele logistieke ondersteuning

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het inhuren van flexibele logistieke ondersteuning.

Offerte aanvragen

Flexibel personeel tot uw beschikking

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Geen werkgeversrisico’s

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Getalenteerde kandidaten inhuren door heel Nederland

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Uw
plan van aanpak

Direct een opdracht plaatsen

Maak een account aan en plaats direct je klus online. Geschikte studenten kunnen dan reageren op de klus.

Offerte aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen? Vraag een offerte aan zodat wij spoedig contact kunnen opnemen en alle mogelijkheden kunnen bespreken

Direct kandidaten
Beschikbaar

In de meeste gevallen kan Student Inhuren snel schakelen om op korte termijn personeel te leveren. Wij streven ernaar om binnen een week één of meerdere kandidaten voor te stellen. Laat de specialist weten binnen welke termijn u personeel nodig heeft en wij gaan ons uiterste best voor u doen!

  • Alle velden met een * zijn verplichte invulvelden. Een uitgebreide beschrijving is niet verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Flexibele logistieke ondersteuning

Bent u op zoek naar een helpende hand binnen uw onderneming? Logistieke ondersteuning is meer dan alleen het transporteren van producten van de ene naar de andere plek. De logistieke medewerkers via Student Inhuren beschikken over de juiste kennis en ervaring om een relevante bijdrage te kunnen leveren in de logistieke sector.

Naast het bieden van ondersteuning bij het organiseren, plannen en besturen van de goederenstroom, voert een logistiek medewerker ook andere taken uit. Een logistieke medewerker is namelijk verantwoordelijk voor het controleren van de goederen die worden aangeleverd. Daarnaast beheert een logistiek medewerker de voorraad en probeert hij of zij de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierbij verzamelt de logistiek medewerker alle orders en maakt deze klaar voor verzending.

Wanneer de orders klaar zijn voor verzending verbindt transport alle bovengenoemde stappen bij elkaar. Een logistieke ondersteuner is dus een ster in het stellen van prioriteiten en het begeleiden van het gehele logistieke proces.

 

Contact 06 - 27181445
Klantenvertellen Student Inhuren - 8.5

Over Student Inhuren

Wanneer u een offerte aanvraagt voor logistieke ondersteuning, gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen elke gewenst termijn proberen wij getalenteerde kandidaten aan u voor te stellen. Onze kandidaten kunnen u logistieke ondersteuning bieden wanneer u dat wilt en wanneer dat nodig is. Wanneer u geschikte kandidaten bij Student inhuren inhuurt, zit u nergens aan vast. Dit betekent dat u de ondersteuning kunt inschakelen voor wanneer dat nodig is. Het voordeel hiervan is dat wanneer u geen werk meer heeft liggen, u niet met ontevreden personeel blijft zitten.

Contact 06 - 27181445

Deze bedrijven gingen u voor

KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
KRO-NCRV
NEN
Hartstichting
Walter Ketting
UTS ABBINK

Ze denken heel goed met je mee

"Student-inhuren.nl is succesvol in het leveren van gemotiveerde mensen die gaan voor het resultaat. Het is een prima uitzendbureau die zich houdt aan de gemaakte afspraken. De samenwerking met Inhuren.com is goed, ook denken zij mee wat erg positief is."

Ton Vis
GSA Facilitaire diensten

Kwalitatief goed personeel!

"Wij zijn erg tevreden met Student-inhuren.nl, zij leveren kwalitatief goed personeel. Zij kunnen ad-hoc personeel leveren wat bij ons vaak voorkomt, nee komt niet voor in hun woordenboek. Wij zijn een 24-uurs bedrijf, 7 dagen per week beschikbaar en Inhuren helpt ons altijd als wij het hun vragen."

Veelgestelde vragen
over Flexibele logistieke ondersteuning inhuren

Wat kost het inhuren van flexibel logistiek personeel?

Heeft Student inhuren per direct flexibel logistiek personeel beschikbaar?

Is een account op student-inhuren.nl gratis?

Is Student inhuren een online uitzendbureau?

Wat als een medewerker niet naar behoren functioneert?