Flexibele logistieke ondersteuning

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het inhuren van flexibele logistieke ondersteuning.

Offerte aanvragen

Flexibele logistieke ondersteuning

Bent u op zoek naar een helpende hand binnen uw onderneming? Logistieke ondersteuning is meer dan alleen het transporteren van producten van de ene naar de andere plek. De logistieke medewerkers via Student Inhuren beschikken over de juiste kennis en ervaring om een relevante bijdrage te kunnen leveren in de logistieke sector.

Naast het bieden van ondersteuning bij het organiseren, plannen en besturen van de goederenstroom, voert een logistiek medewerker ook andere taken uit. Een logistieke medewerker is namelijk verantwoordelijk voor het controleren van de goederen die worden aangeleverd. Daarnaast beheert een logistiek medewerker de voorraad en probeert hij of zij de kosten zo laag mogelijk te houden. Hierbij verzamelt de logistiek medewerker alle orders en maakt deze klaar voor verzending.

Wanneer de orders klaar zijn voor verzending verbindt transport alle bovengenoemde stappen bij elkaar. Een logistieke ondersteuner is dus een ster in het stellen van prioriteiten en het begeleiden van het gehele logistieke proces.

Over Student Inhuren

Wanneer u een offerte aanvraagt voor logistieke ondersteuning, gaan wij direct voor u aan de slag. Binnen elke gewenst termijn proberen wij getalenteerde kandidaten aan u voor te stellen. Onze kandidaten kunnen u logistieke ondersteuning bieden wanneer u dat wilt en wanneer dat nodig is. Wanneer u geschikte kandidaten bij Student inhuren inhuurt, zit u nergens aan vast. Dit betekent dat u de ondersteuning kunt inschakelen voor wanneer dat nodig is. Het voordeel hiervan is dat wanneer u geen werk meer heeft liggen, u niet met ontevreden personeel blijft zitten.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze specialist

De voordelen voor u op een rij

Flexibel personeel tot uw beschikking

Wij hebben een pool van uitzendkrachten voor u klaar staan. De uitzendkrachten worden wekelijks ingezet bij verschillende projecten en opdrachten. Bij spoed kunnen wij u dus vanaf morgen al voorzien van personeel.

Geen werkgeversrisico’s

Misschien het grootste voordeel is dat u tijdelijk personeel tot uw beschikking heeft zonder alle contractuele verplichtingen naar de werknemers. Dit verloopt namelijk via Student Inhuren.

Getalenteerde kandidaten inhuren door heel Nederland

De dienstverlening van Student Inhuren is gericht op het vinden van getalenteerde medewerkers. Door deze ervaring kunnen wij u snel helpen bij het invullen van de vacature.

Welke bedrijven huren logistieke medewerkers in?

Een logistieke medewerker wordt ingehuurd door diverse logistieke- of transportbedrijven. Meestal is hij of zij werkzaam in een magazijn of distributiecentrum. Een logistieke medewerker kan ingehuurd worden door bijvoorbeeld postorderbedrijven, groothandelaren of voedingsbedrijven. Verder kan een logistiek medewerker ook aan de slag binnen een magazijn van bijvoorbeeld een online webshop.

Taken en verantwoordelijkheden logistieke ondersteuning:

  • Het beheren van logistieke performance;
  • Het samenwerken met en het ondersteunen van collega’s;
  • Het verzamelen van orders en het klaarmaken van de verzending;
  • Het verplaatsen van de goederen van de ene locatie naar de andere;
  • Ervoor zorgen dat kosten zo laag mogelijk blijven zonder de voorraad te verkleinen;
  • Ondersteuning bieden bij het organiseren, plannen en uitvoeren van goederenstromen.